091231 nytt år nya möjligheter

Hejsan! Hoppas alla mår bra, de gör jag i alla fall! Åkt massor av snowboard idag såklart! Looove! Tänkte passa på o önska alla ett gott nytt år här, kommer bara smsa eller ringa ett fåtal ikväll eftersom det blir så dyrt här ifrån. Grattis också till Ebba hjärtat! Hur har erat 2009 varit? Mitt har både varit de bästa och det sämsta året! Mycket har hänt och ångrar faktiskt bara några saker. 2010 kommer i alla fall bli ett grymt år! Hela våren nu med underbara vänner. Sista terminen med världens underbaraste klass tyvärr, men vi har det bästa kvar tillsammans nu. Massor av mer snowboard, Spanien med laget, massor av innebandy. Sen sommarlov och efter det gymnasiet. Allt kan ju bara bli grymt! Ska in fortsätta babbla nu. Tar lungt ikväll bara ;-) later

091230 dumma frågor får dumma svar.

Förra året precis innan nyår.
Izabelle: vilken dag är nyårsafton?
Ida: (tänker efter ett tag) sista December såklart dummer!

HAHAHA

091230 lucky to be here

Hej! Sitter nere på baren med papi&farfar, de kollar på HV-FBK och jag har gratis internet plus koll på Rögle-DIF. Har varit underbart väder idag igen, och herregud vad jag har saknat att åka snowboard! Och tänk både en vecka i alperna och en i Sälen kvar efter de här! Var nere i shoppen med pappa idag och hittade en drömbräda jag verkligen vill ha! Burton Custom. Får fortsätta tjata, e på rätt god väg. Eftersom det verkar vara något konstigt med att bliga från iphonen, som jag sagt innan, så blir de inga bilder idag heller. Någon som vet en aplikation för blogg.se till iphone?!! Säg till!! Later

091229

Hejsan! Ni anar inte hur bra det är här i Trysil. Värsta vinterlandet med snö överallt. Dessutom är det helt blå himmel och sol hela dagarna. Jätte fint, hehe. Men det viktigaste, grym snowboardåkning! Sen är det mys med släkten också. Det fanns inte internet i stugorna som det stod när vi bokade huset utan bara jätte segt internet här nere i receptionen. Jätte mycket folk och man måste stå upp. Försökte ladda upp bilder men det är helt omöjligt, alldeles för segt. Men jag har tagit grymt mycket så när jag kommer hem då jävlar, haha.

Försöker komma ner hit så snart som möjligt igen, men tror inte det kommer vara så kul att blogga, jag får ju inte upp bilder så... Men ska ändå uppdatera lite grann.
Juste, roligaste idag. Victor stoppade hela liften, hahahahha. Fastnade typ i rämmarna på byxorna eller något. Jaja, ska fortsätta försöka komma in på facebook nu. Puss, hoppas alla har det bra!

091226 make it better

Godmorgon solstrålar! Jag är uppe och är hur pigg som helst! - Eller inte. Somnade skit sent igår (tidigt idag) så både ser ut som och går som en zombie just nu. Ska se till att få ner lite väskor till bilen och sen ska jag somna om igen. Och när man vaknar kanske man är i Norge? Wohoooo. Träffa kussinerna idag också, ett tag sen nu. Hoppas verkligen verkligen verkligen att jag får tag på internet, annars tror jag nog att jag avlider av att inte prata med kompisar?! Haha. Okej ska inte börja virra till det här inlägget som jag brukar göra när jag är trött. Men alla får ha det så toppen bra, och om inget annat så önskar jag er ett Gott Nytt År! :-) Love

091225 stay in touch

Nu ska jag säga godnatt och lägga mig i sängen. Vid 8 imorn morgon åker vi. Måste upp ett bra tag innan och packa i ordning det alldra alldra sista också. Shit, det känns som jag glömt hälften av allt som behövs!
Men som sagt jag ska ju till Norge och det blir ju lite knepigt både med telefon och internet. Det är jätte dyrt att ringa och smsa så räkna inte med att jag kommer höra av mig. Det finns typ trådlöst internet på något ställe i byn, kanske att vi köper så vi får lösenordet till det. Då kommer jag kunna blogga osv. Annars kommer det inte bli någon uppdatering den här veckan. Men hoppas verkligen på det. Annars blir det fullt av bilder när jag kommer hem igen. Får se, kanske bloggar imorn morgon! God natt och dröm sött, så kanske vi höres!

Vet ni vad det bästa är när jag kommer hem igen? - Jo att min bästavän kommer ha kommit hem då också! FAN va jag längtar tills jag får träffa min Cecilia igen! Gammal bild på oss, remember våra bandanas på varje innebandymatch. HAHA. Minnen!


091225

a broken heart is not easy to fix. And you are the only medicine I know will help.


091225 out of the dark

Efter lite utbrott och bortslarvade saker är nästan allt packat nu. Lite tvål, shampo, hudlotion och sånt där har jag kvar men annars tror jag att allt är med. Det är så typiskt om vi kommit iväg och sen märker jag att något jätte viktigt är kvar glömt. Brukar ju ofta bli så. Nu ska jag i alla fall ta en dusch. See ya
Romme förra året med papi,
FAN va jag är taggad på snowboard!




091225 Like i'm thinking now

Gissa vad jag göööööör? Packar, packar, packar & packar! Är så sjukt taggad nu på att åka upp till Trysil!!!! Men först måste jag få ordning på det här... Och det kan ta tid, det ligger saker över exakt hela mitt rum.



Allt jag ska ha med. Nej absolut inte, det här är en minimal del av mitt rum just nu, men allt ser ut ungefär såhär.


091225 julafton






















091224 god jul!

Nu har jag faktiskt något att skylla på för dålig uppdatering! På julafton sitter man ju inte direkt vid datorn. Lite snabbt om dagen. Gick upp tidigt för att följa med mamma och Victor till kyrkan. Dom brukar göra det varje år för att det är "mysigt" och blir "julstämmning" jag har inte följt med på flera år nu, men eftersom jag är konfirmerad tyckte jag att jag kunde släpa mig upp ur sängen och följa med. Åt gröt till lunch och Victor skvallrade om att det var jag som hade lagt i på tok för många mandlar i den... sad face! Till Kalle Anka var jag råtaggad och satt och hoppade i soffan och sjöng med och allt vad man kan göra. Sen somnade jag för jag var så utmattad, haha. Sen julklappsöppning, julbord, Carl Bertil Jonssons julafton, Svenssonsvensson och till sist Göta kanal på tv. Nu ska jag sova. Mycket att göra imorgon! Bilder kommer imorgon även dom. Stressigt stressigt, men bara en dag kvar tills vi åker till Trysil. Längtar! Hoppas alla har haft en underbar julafton!

091223

Lollo plutten är sjuk så blir ingen fika med henne på stan idag. Sad face!! Vi får ta det efter nyår när jag kommer hem istället. Jag ska i alla fall in och fixa lite julklappar?! Har ingen aning vad jag ska köpa till familjen, PANIK! KYSS


091223 pray it won't fade away

Hellu. Nu sitter jag här med färgen i håret. Hoppas resultatet blir bra. Det är rätt tråkigt att det är vinter nu. För jag färgar alltid rätt mörkt blont och låter håret solblekas på sommaren. Då får jag perfekta färgen tycker jag. Att färga det jätte blont blir inte bra... Alltså rätt trist att det är typ ett halvår tills det blir sommar. Men jag älskar ju vintern också och snön ligger kvar!

Var inne på blandannat H&M när jag var upp i gallerian så jag fick med mig lite annat smått och gott hem också.



Jag färgar håret med Loreal nr 8 "ljusblond" - 129 kr



Hehe såklart måste man äta mörk choklad med hallon när man för en gångs skull äter godis. Typ det enda som är gott...



Dove summer glow - 54 kr



Juliga string - 35 kr



lårhöga benvärmare - 25 kr


091223 dan före dan

Ställde klockan tidigt idag och sitter jag här i myskläder och lyssnar på Melissa Horn. Snodde pepparkaksdeg av mamma eftersom hon bakar ännu mer pepparkakor? Nu ska jag springa upp till Fridhemsplan och köpa hårfärg. På tiden att få bort den jävla utväxten!



helt sjukt ful bild men jag&katten i alla fall. SLITEN!


091222 try to make it up to you

Heellu. Det blir tyvärr inte att sova över hos Izabelle idag. Hon känner sig inte frisk och det är ju lika bra att hon får vila upp sig. Istället pratade jag med Ebba i telefon för ett tag sen. Ska se om vi kan hitta på något ikväll. Kanske dags att göra sig i ordning i så fall?! Duscha osv nu. Later


091222 burnin' up

Det är ju inte morgon nu, men det får bli ett 'Godmorgon bloggen' i alla fall. Hade tänkt skriva när jag vaknade men det blev väldigt stressigt. Ställde klockan på 11, men somnade såklart om eftersom jag inte kom i säng förens runt 2 igår trotts att jag skulle lägga mig tidigt. Sen var det bara att stressa upp för att åka till Alvik med mamma.
Vi kollade färg till mitt rum. Tror det kommer bli okej. Det blev en ljus beige färg och vägg(arna) där jag har mitt skrivbord och spegel ska bli fonvägg i en mörkare brun(?) färg. Ska köpa svarta schabloner, växt eller liknande, till fondväggen också. Dessutom lite längre fram så ska vi fixa en större säng till mig, typ dubbelsäng. En till garderob, eftersom jag inte får plats. Gardiner osv. Det kommer ju defenetivt bli bättre än hur det är nu i alla fall!



Hittade den här bilden på google, något liknande såhär, fast inte i dom färgerna men ändå.
Vad tror ni, kommer det bli bra?
Later


091222 it's turning around

Ska nog göra mig i ordning och lägga mig och kolla på en film. Det är ju en dag imorgon också! Ska kolla på färger till mitt rum, alltså upp rätt tidigt. Börja kolla julklappar kanske? Börjar bli dags nu... Städa rummet är ett måste också. Sedan på kvällen är det inte säkert men planerna var att jag skulle sova hos Izabelle, men hon börjar bli sjuk så vi får se. Annars ska jag träffa brudarna. Dröm sött!


091221 julstämmning

Juste, innan jag drog ut så klädde vi ju granen här hemma. Lite mer julstämmning. Och såklart så har vi hängt upp våra Djurgården julkulor och tröjor. Tycker synd om pappa eftersom vår gran haft dessa flera år i rad nu. Men granen blir ju verkligen vacker med dom i!





Här har vi dom, de finaste i granen.





Fotade lite annat också, för skojs skull.



Och såklart ska i alla fall en julkula gå sönder? Det hör väl till.. Haha


091221

Hejsan. Vad har ni för er? Själv ligger jag i sängen, dricker pepsi och lyssnar på musik. Myskläderna är på! Rätt chill. Kom hem för ett bra tag sen. Mötte upp Essi och Teoman vid Fridhemsplan och åkte till Waynes Coffe. Hade typ inte ätit något på hela dagen så var hungrig, men när vi kom dit var jag inte alls sugen på något så drack bara en chailatte. Sen när jag kom hem åt jag lasagne, blev ju hungrig igen?! Hehe.
Ett par riktiga linslusar på bilderna. Dom klagade på att jag har med kameran överallt, men man måste ju få roliga bilder på alla?! Later






091221 love is blind

Hejhej! Gud, skärpning Ida! Uppdateringen är inte okej. Idag har jag iaf bara legat i sängen och halvsovit och nyss var jag uppe på gymmet med pappa. Körde lätt styrketräning och sen 7 km på sån där "trampmaskin" eller vad de heter. Det är väl ungefär som att springa? Bara att jag slipper hårda "nerstamp" som det blir på löpband som har hårt underlag. Mina knän pallar ju inte det. Skönt i alla fall att vara igång igen!

Nu ska familjen börja klä granen och jag ska göra mig i ordning och träffa Essi, Sofia, Teoman och vet inte om det blir några fler. Later


091221 it's been förever since we talked

Vi var faktiskt hemma rätt tidigt idag ändå. Efter en lång och skit tråkig bilresa... Vi var i Stockholm igen kanske vid 11? Har bara inte orkat vara inne. Det är mycket som händer nu... Godnatt

"You get my head spinning with your bullshit"


091220 see it through my eyes

Godmorgon alla! Det blir ett litet kort inlägg idag ändå. Gick upp så tidigt så vi hinner med allt idag. Vid halv ett så kommer min Kussin Mia och vi ska äta jullunch (igen). Sedan ska vi börja åka så snabbt som möjligt. Det har kommit jätte mycket snö här, love iiiit! Ingen får klaga på snö, det kommer bli plusgrader på onsdag, så vi får kanske inte alls en vit jul FYFAN!

Har ju mammas dator och hittade massor av roliga bilder, HAHA.





För antingen två eller en sommar sen (2007/2008) Ina&Cissi, Agnes&Cissi.



jag&Cissi på öland förra sommaren, Love you!



Bjuda på sig själv var det ja! Men alla har väl varit igenom det någon gång. Jag för två år sen(?)



Jag förra sommaren tror jag, OMG haha



Sälen i påskas, bjuda på sig själv...



Kussin&jag i påskas. Ville inte vara med på kort, försökte ta mig loss från Erik, haha därför jag ser typ konstig ut! HAHA



Somras, kolla håret fett blont.



Robin&jag i somras. Min moppe<3





Sommar på Ekerö 2009.

Visst är det verkligen underhållande att kolla på gamla bilder! Säger bara minnen minnen minnen. Later


091219 don't forget who you are

Fem dagar kvar till jul. Sju dagar kvar till Trysil, FAN va jag längtar att få komma bort!

Idag har vi haft minijulafton med släkten. Min Kussins dotter var med, jätte liten och SJUKT gullig! Vi åt julmat, gav paket och pratade otroligt länge. Kanske lite långtråkigt men trevligt eftersom man träffas så sällan. Jag fick en chokladask (som jag säkert ger bort eftersom jag inte gillar godis...), parfym, dusch creem(?) och pengar. Lite najs sådär. Nu ska jag göra klart allt jag ska för lillebror tjatar om datorn, suck... Imorgon åker vi i alla fall här ifrån efter lunch och efter att vi träffat en annan av mina kussiner. Vi åker förbi Växjö och fikar med våra vänner där. Sedan hem till Stockholm igen. Blir nog inget inlägg imorgon så håll ut... Puss


091219 ...



EUUUW. honestly, you make me feel sick.


091218 framme!

Blev tidigare än vad jag trodde. Vi var framme i blekinge till middag. Är verkligen proppmätt eftersom jag blev tvingad att äta på donken vid tre och sedan middag vid 7. Efter den här helgen ska jag köra ett väldigt långt pass på gymmet på måndag när jag kommer tillbaka!
Täckningen här är sämst, så kunde bara ladda upp en ful bild. Hade inget att göra så tog kort på lite allt möjligt när vi ätit. Nu ska jag hålla de äldre sällskap. Ha en bra fredagskväll alla, själv sitter jag fast här och kan inte vara med på våran match imorgon...

Måste bara säga att vi har bästaste bästa klassen! Alla som var med på "julshowen" va grymma! (vår klass gjorde typ hela showen) Later


091218 loooov

Får hoppas att det funkar nu här från iphonen. Datorn har nämligen laddat ur. De är avslutning idag och ett VÄLDIGT efterlängtat jullov!!!! Åker ner till mormor och morfar direkt efter avslutningen så kommer inte bli ngn uppdatering förena sent ikväll eller i morgon.. Ha en bra fredag! Puss

091217 come true




091217 to never let you out of my hands

Nu håller jag på att packa för fullt. Var med mamma till Lindhagen, hon handlade mat och julmust till mig till resan imorgon. Så nu är jag räddad och kommer klara mig ner till mormor&morfar. Jag var inne på apoteket och köpte rengöring till piercingeng. Om en och en halv timme åker jag till träningen. Får hoppas att revbenen klarar sig.

Juste jag har ju inte lagt in en enda bild på piercingen?! Den ser sne ut på bilden men är inte det på riktigt, tror bara den ligger snett eftersom staven är längre än vanliga. Puss


091215 and fly

Lunch dags. Äter nudlar, är rätt trött på alla sallader jag ätit den här veckan. Mamma gör glasyr på alla pepparkakor hon gjort. Ska försöka tigga till mig den överblivna glasyren och sen börja packa. Later



Uschusch, inget smink, toffs och myskläder.


091217 if only for a second



Jag älskar verkligen att det snöar! Det får absolut inte smälta utan måste verkligen hålla sig över jul! Det var ju typ flera flera år sen det var snö på julafton. Och det är ju ingen riktig jul utan snö?! Mamma klagar bara på att det inte kommer gå att köra ner till Blekinge imorgon i det här vädret medans jag är överlycklig. Bilden är tagen i tisdags kväll tror jag och nu är det typ 10 gånger så mycket snö ute! Love it


091217

God morgon alla söta! Vaknade för fem minuter sen. Skönt att få sova längre idag. Jag jobbar nämligen hemifrån eftersom pappa är bortrest och Martin inte skulle vara på kontoret. Dessutom Har jag fullt upp och måste fixa massor av andra saker idag med. alltså kommer det bli lite mindre jobb idag, men jag har sammanlagt tjänat ihop 900 kronor under den här veckan och lite sen innan så det är ju bra.

vad ska göras idag då:

-packa inför imorgon, åker ner till mormor&morfar över helgen.
-köpa rengöringsservetter till min lilla navelpiercing.
-se till att pappa köper kameraväskan när han kommer hem.

Det blev kanske inte så mycket, men det kommer ta tid i alla fall... Sen har jag ju tidig träning också så allt måste vara klart innan klockan fem. Later


091216 sweet dreams

where are you, my light in the dark ?


091216

ÅÅHHH känner bara för att gå o lägga mig i en kista och bli levande begravd! Fan vad jag hatar den här dagen och alltttttiiiiiiing just nu! Har så jävla ont i revbenen, dör typ på riktigt. Halkade på vägen till pappas jobb imorse. Det var jätte segt hela dagen och jag var jätte trött. Köpte en dyr och skit ful datorväska (fanns inga andra billigare) letade skit länge efter kameraväska, men dom var antingen för små eller för stora. När jag hittade en som var rätt okej hade den ingen prislapp så han som jobbade där behövde kolla i femtioelva år hur mycket den kosta, sen stod jag i jävla kön aaaas länge, när jag kom fram behövde hon där också leta priset i femtioelva år och efter det sa hon att man inte kunde köpa den separat... Behövde gå ur kön igen hittade ingen kameraväska behövde stå i kön igen för att köpa datorfodralet.
Sen hittade jag en billig "jeanstunika" som var jätte gullig, köpte den. När jag kom på bussen märkte jag och Sara att den var borta, hade alldeles för mycket att bära på, två väskor, två påsar, vantar. Så hade tappat den... Så vi behövde åka tillbaka och någon helvetes person har tagit påsen på dom 5-10 minutrarna vi var borta. FAAAAAAAAAAN va jag är sur, pengar rakt åt helvete. Sen på vägen hem BLÅSTE jag omkull två gånger.

CPPPPPP daaaag, är på dåligthumör som in i helvete. Tack och hej för mig


091216 why can't we just stay together

Nu slutar jag för dagen och ska ut på stan med Ebba&Esmat. Måste köpa datorfodralet&kameraväskan! Puss


091216 I choose you

Hejsan. Tar ett par minuters paus från jobbet. Är sjukt trött, den här natten har varit den värsta på länge! Hade ju ont i revbenen sen träningen igår. Bara att jag rörde mig en milimeter så gjorde hela överkroppen skit ont. Dessutom så var senorna i knäna konstiga sen tränigen, så det kändes som jag hade växtverk i knäna hela natten. Och alla vet hur inte ont, men obehagligt och jobbigt det är att ha växtverk visst?! Detta har jag stått ut med hela natten och knappt sovit något alls. Toppen... jaja, Later



Någon knasig bild som jag tog för några dagar sen.


091215 sova sova sova

Träningen gick helt okej, den var lugn och det passar ju mig som varit sjuk perfekt. Mina revben gör däremot fortfarande sjukt ont och uppskattade inte träningen... Nu är jag nyduschad i alla fall, smörjt in mig med alla olika krämer och det är dags att lägga mig. Hade hoppats på en JÄTTE tidig kväll idag men så blir det inte när man har sena träningar ute i Väsby. Kyss och godnatt

091215 hold on hold on be strong

DAGS FÖR INNEBANDYTRÄNING! Fan vad glad jag är att jag får spela nu igen! Är inte speciellt bra, men jag lever fan för innebandyn, så jävla härligt att spela!
Faktiskt inte blek som jag ser ut på bilden, men webben e inställd på någon ljusgrej..
Later


091215 For some reason I can't explain

Har varit hemma ett tag nu. Pratat med pappa i telefon, så imorgon ska jag gå och köpa både "datorfodral" eller vad det heter och väska till systemkameran. Tänk, jag har haft min laptop i ett år nu och burit med den på massor av ställen och när jag rest osv, och inte haft fodral?! Men den har klarat sig fint. Men dags nu i alla fall, det blir ju mycket farande över jullovet.

Mellis blev varmchoklad med grädde, mysigt när man kommer hem och är helt frusen.


091215 misslyckat...

Jah, som rubriken säger så misslyckades jag rejält, och med vad? Jo jag måste ju såklart pröva att blogga från iphonen. Men det gick inte så bra som jag hade hoppats, haha. Jag klarade finfint att skriva rubriken osv. Men det gick inte att trycka på, ja ni som bloggar vet, den stora rutan där man skriver själva inlägget. Och det är ju inte riktigt mitt fel att det inte fungerade, visst?! Alltså behöver jag inte känna mig så misslyckad utan kan skylla på iphonen, känns skönt! Okej känner att även det här inlägget börjar spåra ut... Det jag skulle säga i alla fall var att jag snart ska packa ihop och börja åka hem. Har hunnit sjukt mycket idag känner jag. Puss


091215 I can make you belive

Det blev sallad på Mocco till lunch. Kontoret ligger ju mitt över gatan och Mocco är verkligen en jätte god resturang. Och det fortsätter snöa, det gillar vi! Dags att tjäna pengar. Later


091215 maybe I'm a heartbreaker

Hej! Tänkte säga godmorgon men kom ju på att det inte är morgon längre. Sitter på pappas kontor och ska snart ta lunch tror jag. Vaknade i alla fall imorse och såg att det hade kommit mer snö, och nu snöar det för fullt utanför fönstret! Gissa om jag är lycklig, gud jag älskar verkligen snö! På vintern ska det vara snö, inte slask eller vanligt grått väder, det är så sjukt tråkigt verkligen! Haha, både jag och min kanin var som barn på julafton imorse. Han gillar faktiskt också snö... Okej nu ska jag inte börja babbla, känner att jag är alldeles för trött och att det här inlägget kan gå helt över styr. Hehe.. Puss






091214 kiss me through the phone

Alldeles strax dags att sova. ska upp halv åtta imorn morgon, suck... Men dagarna blir ju inte jobbiga nu med praoen så jag klarar mig nog. Kommer typ vara helt själv på pappas jobb imorgon på förmiddagen. Pappa ska ut och resa som vanligt, så kommer ha hans nycklar så jag kommer in osv. Och Martin hans jobarkompis ska typ på något möte och kommer tillbaka efter lunch. Funderar på och ha värsta röjarfesten under tiden, HAHA skojja. Ska vara exemplarisk och bara sitta och jobba!

Måste berätta en rätt rolig grej ockå innan jag stänger ner. Pappa skulle ju nämligen baka pepparkakor igår när jag var iväg på resturangen. Det är alltid mamma som gör de, och vi andra äter upp degen för henne. Pappa är alltså ingen storbakare direkt. men han gjorde i ordning en stor deg i alla fall. När jag kommer hem så står han och kavlar och en plåt är i ugnen. Låter lovande visst? Men när jag går till ugnen är det bara en stor "degplatta" eller vad man ska säga, alltså inga små hjärtan, granar & grisar och allt vad det är. Och jag tror verkligen han har blivit från vettet att han inte orkar göra riktiga pepparkakor! Men det visar sig att han har gjort hela degen fel och att det är alldeles för mycket mjöl i så den är typ jätte hård. Han kunde knappt kavla ut den och ännu mindre sätta pepparkaksformar i den.. hahaha. Märks det att han bara äter pepparkaksdegen och inte brukar baka?



vår första plåt med "pepparkakor" hehe, men älskar dig ändå pappa.
Sov gott


091214

Är jag helt efter? Eller är det fler personer än mig som inte är medlemmar på gratisbio? Jag tror nog jag är rätt efter... Men i alla fall. Det är en sida där du samlar poäng genom o gå in på olika hemsidor osv. Du samlar poäng och får presentkort på jätte många olika affärer. Jag tycker det är jätte bra. Vem säger nej till gratis presentkort liksom?

Länk:
http://gratisbio.se/?RecruiterID=258511


091214 pictures from Rice















Sötnosar alla tre!



enda bilden jag har på både mig och Ebba typ, BJUDER så himla mycket på mig själv här!!! -.-







Sushi, randombild och Ebba bakom kameran. Vi tog verkligen kort på allting under kvällen med våra systemkameror, ingen gillade det på resturangen...
Tack för en jätte mysig kväll!
Later


091214 my happy ending

Wiiie jag är så glad. vet inte riktigt varför. Kan bero på;
Att det inte är någon mer skola, 10 dagar till julafton, praoar o tjänar pengar, har bästa vännerna, 12 dagar tills jag får träffa kusinerna och åka snooowboard (längtar som fan!!!), hade mysigaste kvällen igår, Ebba och jag har troligtvis en stuga till åre nästa sportlov, jag kan göra vad jag vill med vem jag vill o inte tänka på några konsekvenser (missupfatta det inte, troligtvis inte det ni tänker på), får spela innebandy imorgon igen, ska ha bästa veckan med alla kompisar RÖÖÖJJAA!

Allt är bara bästbästbästbästbäst


091214 gonna see right trough

Har precis varit och ätit lunch med pappa och några som han sitter i möte med just nu. Åt en cecarsallad, helt okej. Var inte hungrig, som vanligt... Det var lite roligt, för direkt när vi kom in på resturangen så sa han som jobbade där att jag måste vara dotter till pappa, att vi var jätte lika osv. Och det måste ju vara en komplimang för papi? Att vara lika söt som jag! HAHA.

Ingen maskning nu, ska börja jobba igen och fortsätta lyssna på musik på iphonen. Later


091214 a little bit of hope

Nu får jag skärpa mig med bilderna känner jag. Har inte en enda bild till det här inlägget... Men i alla fall. Jag sitter på pappas jobb nu och ska börja min prao. Taggad på att tjäna pengar! Dags att börja. Hörs senare, puss

091213

har precis kommit hem. Har varit på en jätte mysig middag med flickorna. Vi var på Rice på Nybrogatan. Det är typ en Kinaresturang med jätte god buffé. Tack för en sjukt mysig kväll, älskar er allihopa!
Bilder kommer imorgon eller något.

Nu ska jag göra mig i ordning och sova. Ska vara i skolan 9 imorgon för att göra en teknikredovisning och sedan blir det prao på pappas jobb. Dröm sött


091213

Sweeties! Det gick helt okej att dömma idag. Det var kul att trffa Amanda i alla fall, det blir ju inte så ofta nu för tiden! Just nu sitter jag hemma och lägger över lite musik på iphonen. Är sjukt trött, funderar på om jag ska sova någon timme innan jag ska iväg och äta middag med brudarna. Nej föresten, måste städa rummet och duscha, hinner inte sova!

Haha random bild jag hittade på datan HAHA


091213 a long time ago

Nu ska jag iväg och döma småflickor med Amanda. Ååh vad jag kommer ihåg när vi var sådär små och spelade! Jag och Amanda var grymma tillsammans och fick alltid spela ihop. Vi vann matcherna med 24-0 och liknande. Haha och jag var grym på o göra mål, till skillnad från nu ;-) Och Amanda kommer du ihåg, bästisar i laget. Miss it!



Riktigt gamma, bild på mig.


091213 sing me to sleep

Oj klockan var visst mycket! Och jag som ska upp tidigt imorgon för att döma flickmatch. Inte bra. Dags för min skönhetsömn. Sov gott sötnosar

"jag bryr mig inte ens längre lalalalala"


091213 happyland

ÅÅH jag e glad. Hehe. Jag har ju haft stora problem med min mobil på senaste tiden. Men vet ni vad jag och pappa fixade ikväll? Hans gamla iphone (han är ju en såndär it-nörd som köpte den nya iphonen när den kom FAST HAN HADE DEN ÄLDRE MODELLEN och den var helt fungerande). Så tills vidare lånar jag den och ifall jag vill ha den så får jag köpa den av honom typ? Det blir väl rätt billigt eftersom den är använd och liksom vem säljer en mobil till sin dotter för fett mycket? Okej han är smålänning och snål men ändå :-D Love you dadi.

Men iphonen är upplåst så jag har såklart comviq och mitt vanliga telefonummer. NAAJS


091212 my love is gone

God kväll! Dålig uppdatering jag vet. Men har inte orkat blogga på hela dagen. Det är mycket småsaker just nu som gör att jag bara e trött på allt och inte på humör för något alls. Bestämde att jag skulle träffa Sami&Teoman nu på kvällen, men så verkar de inte bli nu. Har precis kommit hem från middag på resturang med våra kompisar. Och min mobil dampar som fan så jag kan inte skicka sms, måste försöka få tag på dom i alla fall. Tråk. Blir väl hemma kväll och kolla på mobilabonemang.

Bilder från ikväll kommer imorgon eller något. OCH JUSTE, det snöade idag igen! Fick ingen bild på de, men två rätt knasiga bilder från igår. Later




091212 pic




















091212 wake up alone

Tjatja! vaknade för ca 5 minuter sen. Datanörd som sätter på den direkt! I alla fall, NU SITTER MIN BÄSTA VÄN I ETT PLAN TILL GRAN CANARIA TYYYP! Fyfan va jag kommer sakna dig Cecilia! Gårdagen var i alla fall lyckad. Jag och Cecilia mötte upp Emma, Tessan och Hanna på Sollentuna och tog bussen till adam där han och Gustav var. Alla var väl rätt trötta så vi satte på en film. Och efter den fick någon en impuls att vi skulle till donken, så alla slänger på sig kläderna och springer, och vi hann faktiskt till den på två minuter! Iaf, det blir lite rörigt när vi är där och vi hittar inte direkt något och göra. Så jag åkte hem typ.

Åååh min mage dör typ för jag är så hungrig, måste verkligen komma igång med aptiten nu efter jag varit sjuk... Men först ska jag hitta systemkameran och lägga upp bilder. Later


091212 wake up alone

Tjatja! vaknade för ca 5 minuter sen. Datanörd som sätter på den direkt! I alla fall, NU SITTER MIN BÄSTA VÄN I ETT PLAN TILL GRAN CANARIA TYYYP! Fyfan va jag kommer sakna dig Cecilia! Gårdagen var i alla fall lyckad. Jag och Cecilia mötte upp Emma, Tessan och Hanna på Sollentuna och tog bussen till adam där han och Gustav var. Alla var väl rätt trötta så vi satte på en film. Och efter den fick någon en impuls att vi skulle till donken, så alla slänger på sig kläderna och springer, och vi hann faktiskt till den på två minuter! Iaf, det blir lite rörigt när vi är där och vi hittar inte direkt något och göra. Så jag åkte hem typ.

Åååh min mage dör typ för jag är så hungrig, måste verkligen komma igång med aptiten nu efter jag varit sjuk... Men först ska jag hitta systemkameran och lägga upp bilder. Later


091211

Är hemma hos Ceciiiiilia nu! Och har stora problem med hennes dator HAHA. den är typ en minimal laptop o för mig som är så klumpig så tar de år att skriva rätt bokstäver hehe... OCH HAR ALLA SETT?! Det snöar ute! Gjorde det lite smått när jag var på väg till pendeln, och här ute ligger det faktiskt lite på marken. Ska försöka få ett kort på de. Värsta jul stämmning ju, jag som inte fått något luciatåg får snö i alla fall.

Vi ska käka pankakor och sen dra till Adam i alla fall. NAAAJS


091211 can't deny it

lyssnar på musik i myskläder, toffs och inget smink. Inte så lyckat om jag ska iväg snart?! Ska väl börja hitta lite kläder och fixa till mig strax, sen åker jag ut till Sollentuna. Later


091211 a white christmas

hemma från skolan, gud så skönt! Har ätit jääätte mycket mellis nu eftersom det var gröt idag i skolan!! Usch! Vi fick i alla fall var sin mandarin och lussebulle, så det fick jag överleva på eftersom jag inte åt någon frukost alls imorse.
Har alla haft massor av luciatåg idag i skolan?! Alla jag har pratat med har haft det. Fett lyxigt säger jag bara. Vår skola kommer inte ha ett endaste ynka luciatåg. Det är ju fett mysigt att sitta och kolla på ju, det känns verkligen som jul då! Så jag kommer väl inte få se något luciatåg alls i år. Visst det går väl typ på tv, men det är typ vuxna körer som sjunger gamla jullåtar som man inte alls vet vad det är för något. Fett trist!

Haha en bild från lucia 2003. Var går man då, 3an eller 4an typ. Fett ful, men kolla mitt hår! Fett lååångt ju!


091211 I'm gonna miss you

Godmorgon! Hoppas alla mår bra. Jag har försovit mig en halvtimme, glömde ställa klockan i går kväll. Vilken tur jag har då att jag vaknade vid 7 i alla fall! Kunde ju ha sovit bort hela dagen! Hinner i alla fall inte äta frukost eller något sådant utan har bara satt på mig kläder och sminkat mig en aning, ingen mascara idag :(

Min fredag ser i alla fall ut ungefär såhär: skolan, fyra lektioner och två redovisningar. Efter skolan tror jag att jag drar hem ett litet tag och kanske sover någon timme. Vi slutar ju så pass tidigt så. Sen ska jag ut till Sollentuna och träffa min bästavän. Vi ska vara ett par stycken hos adam och bara ha det roligt tillsammans. Vet inte exakt vilka det blir ännu men. För Cecilia åker ju till Spanien imorgon!!! Hon kommer vara borta typ två veckor och när hon kommer hem så är jag i Trysil. Fatta vad hemskt! Jag kommer fan dö utan henne så länge! Nej men seriöst, jag klarar mig inte utan henne och fatta att vara borta så länge från varandra! Hoppas i alla fall du kommer ha det toppen i Spanien gumman.

Lite bilder på mig och bästis, alla är gamla så ta hänsyn till lite aah hemska bilder om man säger så...











I love you <3


091210

FAN paaaalllaaaaaa. orkar inte bry mig längre!


091210 I'm loosing control

Gud vilken tråkig uppdatering det var idag då! Får faktiskt skylla på att jag har sovit hela kvällen. Ska skärpa mig! Har tagit en lång dusch med inpackning i håret osv. Och nu ska jag lägga mig här i sängen och ta det lungt.
Sista riktiga skoldagen imorgon, sen är det prao nästa vecka!


091210 every day every night

Hej sötnosar! Dagen har väl blivit lite bättre än i morse, tack vare världens bästa vänner så blir man ju på bättre humör! Det var i alla fall inte bara jag som fick en dålig start på dagen. Sara kommer till skolan och säger att hon typ har tappat sin mobil på bussen den stackaren! Som tur var så va det någon som lämnade in den till sl så hon har fått tillbaka den. Har även klarat av det mesta i skolan nu. Bara en dag kvar med två redovisningar som jag inte tänker öva något på, det får gå som det går. Fick tillbaka kemiprovet, gymnastikuppsatsen och gjorde klart teknik-design uppgiften idag. Skönt!


091210 don't want to lose you

Trött, vill sova, orkar inte skolan, stressad, hinner inte äta någon frukost alls, sen lunch, börjar tidigt, slutar extremt sent, missar konditiontestet, onda revben, hostmedicin, ännuuu mer trött, deppig, den bra känslan i magen är borta.

Inte min dag idag...


091209 i'm done with you

Godkväll! Ja som sagt, jag åkte med mamma till stan en snabbis för att kolla julklappar innan hon skulle iväg på middag med sitt jobb. Det är mormor och morfars julklapp som vi var och kollade på. Dom är väl inte så mycket för att bara ge pengar utan det ska vara till något speciellt i så fall. Och jag är så dålig på att komma på något "speciellt", men mamma kom med 'idén' att jag skulle få en djurgårds tröja typ. Kanske inte det jag skulle önska mig i första hand om man kunde få vad man ville, men liksom vem säger nej till en ny dif-tröja ändå?! Men i alla fall, det blev inte så lyckat eftersom det inte fanns så många att välja mellan och jag gillade ingen av dom speciellt mycket. Istället fick jag med mig ett helt vanligt tråkigt svart linne från H&M för 49 kr.

Ska strax äta och just nu kollar jag på the hills på mtv.com


091209

Nu åker jag och mamma in till stan och kollar julklapp till mig, wiiiiie.


091209 do what you want

Hejhej! Skolan idag har väl varit okej, onsdagar är rätt sköna faktiskt. Och imorgon är det torsdag och sen är det bara fredag och sen är det helg!

Tänkte lägga upp två bilder på mina tapeter HAHA. Alla som varit hemma hos mig vet att jag har världens minsta rum och dessutom världens fulaste tapeter! Det är tapeter sen jag och min lillebror delade rum när vi var jäääätte små. Det är blått och sen nallar på. Jag har tjatat i jag vet inte hur många år att jag ska få byta rum med Victor. Såklart att den älsta ska ha det största rummet! Men han vägrar. Då tjatar jag på att jag i alla fall ska få måla om, men det har vi inte tid med. Sen nu för några veckor sen började jag tjata om att få byta rum igen och det blev värsta bråket mellan mig, Victor och mamma. Typ tredje världskriget jag skojjar inte! Sen när det hade lugnat ner sig så säger mamma att jag ska få måla om och att dom hade tänkt göra det på jullovet, men att det skulle vara en överaskning. Snacka om att jag känner mig dum för jag va så arg på dom! Men nu när jag har råkat förstöra överaskningen så kan jag ju i alla fall kolla på färger till rummet!

Det ska vara ljust, men inte helt vitt. Kanske lite mot beige/vanilj. Vad tycker ni? En av mina väggar måste i alla fall vara fondvägg med en mörkare färg. Det går nämligen gasledningar genom mitt rum eftersom det var ett kök innan vi byggde om det. Vilka färger ska jag ha, förslag tack!



Mina fula tapeter!



Vi har redan börjat ta bort borden så min vägg ser ut såhär nu HAH..


091208 when I first saw you

Ååh, glad glad glad. Ska åka och träna om ca tjugo minuter. Så himla skönt att få börja igen. Iförsej ska jag inte ta i för fullt utan bara köra lite teknik, men ändå! Skönt också, hade sista provet nu innan lovet idag. Kemi, om typ atomer och sådant. Alla frågor var typ att man skulle skriva rätt formler och balansera dom osv med atomer så att allt blev rätt. Det kändes bra, men det finns ju bara två alltenativ 1. antingen gick det så bra som jag trodde 2. eller så gick det åt helvete. Hade ju inte pluggat något alls till provet förutom att läsa igenom sidorna en gång så...

Nu bara massor av extra jobb efter skoltid som jag måste stanna kvar och göra...
Later


091208

I had a hole in my heart. but somehow, it begin to heal when I'm with you.


091207 time to go

snackar med izza i telefon och ska strax upp till konfan. Later


091207 nothing in the world can bring me down

Matte provet idag gick skit. Får väl skylla på att det var tidigt på morgonen?! Nej men hjärnan hade väl för det första inte kommit igång sen ska jag vara ärlig och säga att det var alldeles för länge sen vi jobbade med det här! Vi hade ju G provet innan höstlovet? Innan vi bytte lärare och allt. Och nu har vi jobbat med något helt annat länge, kommer faktiskt inte ihåg något om sannolikhet. Och moms och sådant där, det kommer jag inte ens ihåg att det var med i kapitlet. Menmen, diagnosen på algebra gick i alla fall grymt bra tror jag.
Fick även våra betyg i So ämnena idag. Samhällskunskap MVG, religion VG. Eftersom vi inte har hållt på med vårat historieprodjekt länge alls så har jag sänkt mig till VG i det, men det gjorde alla i klassen typ. Och något som mamma skrattade åt förra året, MVG i geografi. Jag fick det i våras i slutbetygen, och när jag kom hem och berättade det skrattade mamma, eftersom hennes 5:or kan mer än mig i det. Ligger väl lite i det men stolt i alla fall!

Ikväll har vi typ återträff (?) med konfan. Vi har det då och då, vi träffas och gör något. Har inte varit med innan, men idag ska vi typ kolla på film och äta pizza. Mys typ.
Lite bilder på brudarna på konfalägret i somras:



Amanda & Isolde



Amanda & me <3



Alexandra & me



Elin, jag, Linnea, Hannah, Isolde


091207 wake up and find that I'm missing you

every second I'm not with you, I miss you. I dream about you every night and all I want is to be close to you.



Nu blir det skola, ha en bra dag


091206 found myself today

Shiiit, jag har faktiskt varit jätte duktig idag tycker jag. Hehe. Har hunnit med:

- Plugga matte, tror det går okej imorgon på provet och diagnosen
- Skrivit So texten.
- Läst alla sidor i Kemin.
- Städat rummet (förutom skrivbordet då...)
- OCH tagit bort mitt gamla fula och äckliga nagellack (HAHA johan vet hur länge jag tänkt göra det men glömt bort!)

Rätt nöjd med min kväll i alla fall. Ska hoppa i säng tidigt för har matte prov klockan 8.00 imorgon. Inte kul! Det blir väl att jobba ikapp lite med svenka boken och brodera också innan jag somnar. Som för övrigt har blivit min favorit syssla på kvällarna. INTE! dröm sött



Dagens myskläder


091206 can't hold myself back

Har skrivit min So text och skickat den till min lärare, bara en text och ett förhör kvar där. Har även pluggat lite på matten, det har väl gått sådär. Får se vad jag hinner med mer ikväll, måste väl kolla lite kemi och skriva lite engelska. Sen är mitt rum helt förskräckligt, så måste ta tag i det efter middagen!

Kollde i alla fall nyss på innebandy VM för damer. 28-1 mot USA. Haha grymt! Det är som när jag precis började spela innebandy och vi vann med 24-0 och sådana resultat varje gång. Utklassning i alla fall. Jag tycker bara det är så sjukt dåligt. Det visas inte på tvn så man måste se via webben. Liksom VM matcher för Sverige och det visas inte på tv?! Istället visas typ random program som tanter sitter och tittar på?! Dåligt.

Och btw, så vann vi idag mot AIK i damserien med 8-3, SKÖÖÖNT som fan!


bjuda på sig själv JAJAMÄNSAN


091206 like a drug to me

Hemma igen. Och sjuk trött. Konstigt, för det blev ju mycket sömn inatt?! Okej, tidig morgon eftersom jag skulle hem och plugga osv. Troligtvis därför. Inte alls taggad för plugg nu ju... Men man måste ju, sista veckan i skolan nu, kämpa!
Gårdagen var i alla fall jätte lyckad och mysig. Later


091205 feels like tonight



Snart blir det dusch osv, sen ut till Sollentuna. Myyyyys.


091205 bilder från igår

En super söt Robin och en jäääätte snygg lillebror HAHA






091205 rockin' around the christmas tree

Vaknade runt ett idag. Äntligen utvilad! Sedan var det bara att hjälpa till med att baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Mysigt värre! Inte för att baka pepparkakor är värsta höjdaren, men jag fick ju tillslut en bit deg o äta HAHA. Bästa frukosten på länge. Later




091204 friday

God kväll! Att jag och Robin alltid lyckas vara som tröttast när vi ska ses, varje gång. Nattmänniskor i vanliga fall, men så fort vi ska ha en lugn hemma kväll tillsammans verkar båda vara helt slut. Det resulterade i alla fall med att båda somnade i soffan när de andra kollade på idol. Kan ju bero på att vi inte är speciellt stora fan av det heller men. Annars var kvällen mysig. Alltid kul o träffa min sockertopp. Men nästa gång kör vi på att röja?! Natti

091204 always want more



299 kr



79 kr


091204 step one you say we need to talk

Den här veckan har ju gått snabbt för mig. Två dagar i skolan. Och nu äntligen fredag! Skönt att äntligen få en helg då jag inte är sjuk. Sovmorgon idag och bara 3 lektioner, det kan ju inte bli bättre. Efter skolan försöker jag få med någon att gå på stan och halv fem eller fem så slutar Robin, då åker vi hem till dom och äter middag med mera. Jätte mysigt att träffa henne igen, alldeles för länge sen.
Later


091203



Som ni ser så var jag sjukt stressad imorse, därför jätte dålig bild. Nästan olagligt hur dålig! Men det syns i alla fall att jag körde på värsta myskläder dagen. Orkade inte bry mig alls.
Nu: lyssnar jag på hockeyn Dif-Modo. Och pratar med sötnosen i telefon.
Later


091203

God kväll. Har varit lite dålig uppdatering men jag har typ halv sovit. Var verkligen sjukt trött när jag kom hem från en jätte lång dag i skolan. Behövde stanna kvar och jobba över, eftersom jag troligtvis inte kommer hinna klart med mitt teknikarbete. På slutet av dagen höll mitt huvud verkligen på att sprängas, så är glad att jag är hemma nu. Men det är ju inte så himla mycket bättre... Massor av plugg. Matteprov, mattediagnos, So text, So läxförhör?, Kemi prov, engelska text. Det är väl det viktigaste jag har att tänka på just nu...
Vet bara inte var jag ska börja eller hur jag ska göra. Önska mig lycka till...


091202 you are...



my light in the dark..

Någon bild som pappa tog imorse haha. Önskar verkligen att man hade fler objektiv till kameran så man kan ta bra bilder även på långt håll. jaja. Öppet hus på JB var bra tyckte jag. Sara följde med dit och både hon&mamma tyckte också att det verkade bra. Måste verkligen sätta igång med att kolla på gymnasium nu! Ska sova tidigt idag så jag inte blir dålig igen utan blir frisk! Sweet dreams


091202

Syslöjden gick bra och nu har jag arbetet med hem. Trotts att jag var sjukt trött när jag kom hem så satt jag mig med matten och har jobbat ikapp de talen från förra veckan jag låg efter. Bara Den här veckans tal kvar. Sen har jag ju allt annat plugg också... Men jag ska inte göra något mer idag tror jag, kanske lite mer matte när jag kommer hem. Men nu ska jag nämligen åka till John Bauer på deras öppna hus, håller verkligen tummarna för att personerna som tycker det gymnasiet är bra har rätt! Sedan ska jag gå och lägga mig tidigt när jag kommer hem, ska nämligen bli heeeelt frisk o vara sjukt pigg imorgon! Later


091202 she's o much more

Börjar väl snart bli klar för att gå till skolan. Jag är bara jätte rädd för att kanske få tillbaka febern. Har runt 36 någonting, så än är det ju ingen fara, men vem vet. Jag vill verkligen att jag ska vara frisk nu, orkar inte ha ännu mer feber och ligga hemma! Dåliga bilder här nere, vi hööööres




091201 känner ni igen?



Känner ni igen den här killen? ;o
Det léendet måste man väl nästan känna igen! Taylor Lautner, fast mycket yngre! Kommer ni inte ihåg typ någon film sen man var liten "fullt hus" eller något sådant. Där var han med i alla fall. Sweet


091201 du är mitt lyckopiller

Jag har ingen feber, kommer få gå till sista lektionen imorgon om jag är frisk även då (pepparpeppar ta i trä, eller vad det är man säger), då blir det även öppet hus på John Bauer. Kommer ha en underbar helg. Och allt är bara braaaaaa. Eller okej inte allt, har missat massor av prov och ligger efter i alla arbeten nu. Sista åtta riktiga dagarna nu, håll ut! Sen förlorade Djurgården mot FBK alldeles nyss, så jävla slarvigt! Okej ska inte börja babbla nu. Later


RSS 2.0