121126

Helgen började i Torsdagskväll då vi först käkade taccos hos Frida och sedan åkte vidare mot friends arena och Swedish House Mafias första konsert! Deras sista turne och det var verkligen grymt och otroligt maffigt! tänk 35 000 hoppande och dansande människor, laserbelysning, konfetti, musik. Galet.

I lördags vann vi match 7 av 7 i serien, överlägsna 3-14, och vi är nu uppe på en målskillnad av +40. Minus att min klubba blev avslagen och jag fick lägga dyra pengar jag inte har på en ny.

Nu är det måndag och jag fick faktiskt sluta 1,5 timme tidigare!


121126 SHM

Helt jävla magiskt!


121111

Kvällen spenderas med mysbelysning, matteplugg och tidningsartikel om grymmaste Väsby IBK. Still just lokalkändisar i "vi i väsby"-tidningen, men segertåget rullar vidare ska ni se!!


121111 farsdag

Det är farsdag. Firade världens bästa pappa med grön marsipantårta, hans absoluta favorit. Självklart uppskattar jag pappa alla dagar i veckan, men idag är en dag att visa det extra mycket. Jag älskar dig hur mycket som helst pappa. Jag är så stolt över dig, du är verkligen bäst!


121111

Igår blev det en utekväll på Laroy med Louise och Elin. Den va kul!! Dansa till stägning, träffa vänner, lagom med alkohol. lyckatlyckat.


121104

Å, nu är lovet slut... Har ingen lust att börja skolan igen, har tappat orken rätt rejält. Igår firades Robin som fyller 19 år idag, blev en kortis innan de drog ut på krogen och jag hem för att sova. Idag spelade vi match mot Midsommarkransen. Vinst, 5e matchen i rad, vunnit alla matcher, serieledare. Känns grymt! Nu är det tända ljus och film som gäller för pappsen och mig!


121103

Långa frukostar, vänner, ostkväll, soffmys. Lovet börjar snart ta slut, men först ska Robin firas och innebandymatch vinnas.


121103 SPEX


RSS 2.0