110929

te i min nya stora mugg från indiska och ishockey på tv. färjestad kvitterade precis mot djurgården i tredje perioden. surt.


110928

tidig morgon och mattelektion. höstkyla och soluppgång, lars winnerbäck i hörlurarna - tidiga mornar är rätt mysiga ibland.


110920 svåra val

Nu har jag ett himla svårt val framför mig. Efter att jag fixat med Visma på min skoldator, ska jag då ta tag i mitt plugg som ska vara inlämnat på fredag, eller ska jag sova den där timmen jag egentligen behöver innan träningen och hoppas att jag är effektiv med mitt pluggande imorn innan kvällens planer? Det är frågan. Svårt val. Livet är tufft ibland! Puss och hej

110916

Halloj. har precis lämnat in min idrottsuppsatts. Ja, ni läste rätt. Jag har suttit fredag kväll och kämpat klart med plugget för helgen. Har haft så fullt upp de senaste två veckorna så det har blivit stressinlämningar i sista stund. Skulle varit på landet under kvällen, på kräftskiva hos Robin. Dock har jag match tidigt imorn, så då blev det spinning med pappa och middag här hemma med familjen istället. Och tre gamla bilder från öland har jag lyckats hittat på den här datorn. Natti.

110915

Har ett sådär lagom stressigt liv just nu. Ska hinna med så otroligt mycket, men får ingenting gjort. Veckan har bestått av plugg. Rätt många punkter i min geografiuppsatts försvann i början av veckan, så fick hoppa både träningar och annat för att göra om allt. Igårkväll efter att ha lämnat in uppgiften hann jag och pappa i alla fall med ett spinningpass. Idag har jag skola fram till klockan 5, sedan ska jag stressa iväg på träning direkt. Imorgon är det fredag och det är himla skönt! puss hej.

110911 nine eleven

Goddagens. Har precis kommit in genom dörren efter att ha varit utelåst ett tag. Haft träningsläger även idag och är helt slut, trots att vår träningsmatch mot sköndal blev inställd och vi slutade tidigare. Det har varit en rolig helg, vilket även märks på minaa knän som är nära på bristningsgränsen nu... Jag borde plugga och jobba riktigt ordentligt ikväll med min geografiuppsatts, men vet ärligt talat inte om jag orkar det... Blev i alla fall nyss påmind om att det idag är 10 år sen terroristattacken mot USA och tvillingtornen. Jag mår så otroligt dåligt när jag ser bilder i tidningen på planen som är på väg mot tornen. Dom som känner mig vet att jag är otroligt, otroligt flygrädd och detta beror på just den flygattacken. Jag var sju år när det hände och jag blev helt skräckslagen med alla bilder som visades överallt. Människor som hoppade från husen, flygplanen och tornen när de rasade. I ungefär 4 år efter detta hade jag riktiga panikattacker när jag såg flygplan blinka uppe i luften när det var mörkt ute. Jag trodde att varenda blinkande prick var på väg mot vårt hus, och jag satt gråtande vid fönstrena och kunde inte släppa prickarna med blicken förens jag var helt övertygad om att de var påväg bort från mig. Den där otroliga skräcken och paniken finns inte längre kvar, men jag har en klump i magen ungefär en vecka innan jag ska flyga någonstanns. Man tycker ju att rädslan borde släppa, eftersom jag flyger flera gånger per år och även har flugit till USA två gånger, men nej jag är lika rädd varje gång planet ska starta. Det har varit mycket sorg senaste veckan, så idag går självklart mina tankar till offren i attentaten.

110909 gamla goingar

Har kollat igenom mammas gamla bilder och här är tre gamla goingar. Första när vi precis hade fått Spiff, jag är ca 13-14 år. Andra är jag och min minsta kusin Linus, jag är nog 14 år? Tredje är jag och pappa och jag är ett antal år yngre, kan ha gått i femman något sådant? Idag är det i alla fall fredag igen. Jag sov bort hela eftermiddagen så kommer nog inte kunna sova på ett tag tyvärr. Ska upp tidigt imorgon och åka på "träningshelg". Vi har träningspass i Runby mellan 12-17 imorgon och på söndag 09-17 (även träningsmatch). Kommer bli kul men stressigt, eftersom jag har en hel del plugg som jag ska vara klar med i början av veckan. Nu ska jag kolla klart på Robinson på tv4play och sedan försöka sova. Natti


110907 vila i frid


Innan jag går och lägger mig för kvällen måste jag ägna ett inlägg åt Stefan Liv. Idag bekräftades det att landslagsmålvakten och föredetta Hv71s målvakt var med i flygkrashen i Ryssland idag. Laget Lokomotiv Jaroslavl där Stefan Liv spelade skulle flyga för seriestartsmatchen i KHL, men vid starte gick det fel och planet krashade.

Har fått följa Stefan Liv i många år eftersom pappa håller stenhårt på HV71 och kollar på varenda match här hemma på tvn. Jag tror som medierna skriver, att hela hockeysverige är chockade. Mina tankar ikväll går till hela hockeylaget ombord på planet, Stefan Liv och hans familj. Vila i Frid.


110907 barcelona

Tog en sväng till Barcelona nu under kvällen. Nej inte direkt kanske, men jag hade nog den roligaste spinningledaren någonsin idag på gymmet. en äldre kvinna med svettband och största brillorna någonsin (som hämtad från en 70/80-tals film) kom in och satte sig längst fram i salen. Uppvärmningslåtarna var klassisk musik, jag undrade var jag hade hamnat och funderade verkligen på att hoppa över passet och springa på löpbanden istället! Stannade i alla fall. Passet bestod av bra pepp musik blandat med punk/rock, samtidigt som den här ledaren låtsades att vi var i Barcelona och körde värsta guidade turen genom hela staden. Mitt i hennes stadstur började hon sjunga med i microfonen till bl.a. My Chemical Romance. Hur cool liksom?! Det var första spinningpasset för hösten och det var roligt och skönt att komma igång med det igen.

Sitter hemma, lyssnar på låtar av Ed Sheeran, Markus Krunegård och Thomas Stenström. SÅ bra! Ska faktiskt krypa ner i sängen alldeles strax, tror att jag börjar tidigt imorn... Puss

110907


Bild från förra hösten.
Riktigt dålig uppdatering. Haft fullt upp. Helgen spenderades med DM-matcher och med Robin. Mys. Dessutom gick vi vidare till nästa omgång. I måndags fotade jag och Amanda den andra YG-skolan. Nu har vi lämnat in bilderna till Malin och får hoppas att marknadsgänget tycker dom är okej! Igår var det domarkurs och regelprov, gick inget bra, höll på till klockan 10, var totalt död när jag kom hem. Dessutom måste jag nämna att det börjar bli höst ute... Träd börjar få gula blad och det regnar. jag gillar det inte. Nu ska jag göra mig iordning för skolan.


110901

Tjena hallå! Jag är först nu hemma på riktigt för första gången idag. Jag var visserligen hemma en sväng efter skolan, slängde i mig middag och hämtade innebandygrejerna. Det gick på mindre än en halvtimme. Torsdagar kommer vara min mardrömsdag den här terminen! Slutar klockan 5 med idrott (som kan vara allt ifrån i Skarpnäck till hela Stockholm typ...), vid 7 ska jag vara i upplandsväsby. Detta kommer innebära hela innebandybagen och matsäck till skolan. Jag kommer aldrig hinna hem efter att jag slutat, eftersom jag vid ca 6 måste vara ute ur lägenheten igen för att hinna med pendel. Nu är jag i alla fall hemma och ska krypa ned i sängen. Imorgon är det fredag vilket självklart innebär helg, men även en rolig "skoldag". Jag och Amanda har fått i uppdrag av skolan att fota Thorengruppens andra gymnasiums (Yrkesgymnasiets) interiörbilder för skolmagasinen som t.ex. delas ut på gymnasiemässan med mera! Imorgon ska vi fota Kungsholmens YG och på måndag ska vi till Sollentuna. Kul och läskigt. Man vill ju göra ett bra jobb! Natti

RSS 2.0