111129

te e bra. praktiken e bra. 5 dagar innebandy den här veckan, och de e bra.


111125


111123

vardag på praktiken igen och det är rätt skönt trots en trevlig resa till Rom. Trött, och glad att de redan är onsdag. Å andra sidan är det bara nästa vecka kvar innan jag går tillbaka till skolan. Skulle lätt hoppa av skolan och få jobba med det här hela dagarna. Dock inte all arkivering av gamla verifikationer som jag gör nu. det är inte så kul.


111121

igår klockan 11 på kvällen landade vi på Skavsta efter en långhelg i Rom. Hemma klockan halv 1 och upp tidigt för praktiken. jag är rätt död just nu. Det har hur som helst varit väldigt bra. Det var ju med ledarutbildningen men kollade på alla tiristsaker som på en "vanlig" resa. Vädret va rätt fuktigt så det kändes ruggigt med runt 15-20 grader och strålande sol på dagarna! Så bra.


111116

Morgon på kontoret. fint.


111113

Söndag utan söndagsångest. Det är ju bara för bra. Praktik i allmänhet är grymt. Och min praktik äger. Det har inte hänt mycket alls i helgen. I fredags var Robin och Micke med familjer över på årliga pizza-kvällen. I lördags började jag skriva ett par meningar på vår idrottsuppgift och imorse spelade jag match. Den gick uruselt, men inte mycket att göra åt Huddinge var grymma och kommer säkert vinna hela DJ1. Kunde i och för sig fixat lite bättre slutsiffror, men inte mycket annat att göra åt. Har dessutom börjat övningsköra nu. Igår var första gången och det gick apdåligt HAHA. Det slutade med att vi behövde ringa dit mamma för att starta pappas bil med startkablar. HAHAHAHAH! Idag gick det däremot finemang. Växlar mellan 1-2, backar, svänger osv. Stor förändring över en natt i alla fall!

Grattis papi på farsdag, du är bästbästbäst<3

111108

Jag har haft ett bra lov. Varit med vänner, sovit och jobbat en aning. Dagarna har rullat förbi med full fart och det känns typ som att jag inte har gjort någonting. Har även hunnit med två dagar på praktiken, och jag gillar det. För det första slipper man skolan, då gör det inte så mycket med tidiga mornar. För det andra är det faktiskt rätt så kul med redovisning/bokföring! Gick hem från Strandvägen idag, har sedan dess pluggat ihjäl mig med matte (eftersom jag har avtentning på fredag, halva kursen...). Snart ska jag borsta gaddarna och lägga mig tidigt. Efter gårdagens sena träning och morgonens tidigare väckrklocka är jag död!

RSS 2.0