120128

Lördag. Städat rummet, ska läsa engelska och träna skivstångs intervall. Här, några oredigerade från i julas:

120124

Det sämsta valet jag någonsin gjort i hela mitt liv var att välja skolan jag går på.

120119

Enda sedan skolan börjat igen har jag pluggat. Har så otroligt mycket. Svenskaprov, matteprov, engelska uppsatts, spanska redovisning, engelska redovisning, veteskaplig uppsatts på geografin, matteprov nr 2. Det är inte små saker heller. Stora jobbiga uppgifter som jag verkligen inte har något flyt i. Har även haft en vädligt jobbig vecka här hemma med lite sömn och mycket oro. Idag fick vi i alla fall ett bra besked och jag känner mig en aning lugnare. Inatt kanske jag kan sova utan att vakna av mardrömmar. Förutom all denna stress har jag hunnit med mycket innebandy däribland skol-dm i Enskedehallen, då jag även drog med mig en rejäl smäll på muskelfästena i knät. Gick av träningen igår och idag stannar jag hemma helt.


120119


Du är det finaste jag har<3


120113

No regrets. Varför kommer man då på sig själv att gång på gång vara grinig, bråka och säga saker man absolut inte menar till de man älskar allra mest? Det går aldrig att ta tillbaka ord man skrikit av ilska. Ilska som egentligen beror på helt andra saker. Endå kommer man på sig själv att ta ut all trötthet och stress över dem som betyder mest i hela världen. Fan. Det är precis sådana saker uttrycket betyder för mig. Ångra aldrig något och ta vara på all tid du har. Å vad jag ångrar många saker som flugit ur min mun under alla år, och framför allt under senaste tiden. Skärp dig Ida.

120111

Ibland orkar man bara inte.

120109

Ska sätta igång att städa mitt rum. Jag är så dålig att packa upp och städa i ordning efter resor och efter stora omgångar tvätt. Nu ligger halva min garderob i sängen, och det känns som att det är dags att packa upp skidkläderna. Kan ju nämna att jag och mamma satte upp ett drapperi för min dörr in till hennes rum igår. Det tar nämligen otroligt mycket uta att ha två dörrar i ett redan litet rum. Min lösning blev en vit gardin från IKEA, så jag kan använda det utrymmet för min fotölj. Helt okej blev det.


120108

Snart är jag tillbaka och ska uppdatera det senaste från jul och nyår och lägga upp lite bilder! Just nu sitter jag med Cecilia och skickar arbetsansökan för sommarjobb på Öland. Vi har hållt på ett bra tag med CVn, persnoligabrev och anketter. Skrivare, bilder och sanners. Det har gått lite trögt men nu börjar vi entligen fått lite ordning på det. Jag är ledig både imorgon och tisdag innan skolan drar igång igen, så någon minut borde jag få över till att lägga in bilder från kameran. Cecilia ska gå alldeles strax och jag ska hoppa i säng. Imorgon ska jag upp tidigt för att försöka jobba lite men framför allt plugga till allt som jag har nu i samband med lovet... Vi har ju nämligen nån vecka "kvar" på höstterminen innan vi byter block och schema i skolan. Höres och synes hehehihi

RSS 2.0