101031

Dömt matcher under morgonen. Fikat med Cecilia. Råkat köpa en väldans snygg ring. Åkt bil till Jönköping. Mörkt ute. Lyssnat på mysmusik som Oskar Linnros och Damien Rice. Käkat mat på vägen. Kommit till farmor och farfar. Träffat ena kusinen. Imorgon blir det shopping. Fett värt!


101029


Godmorgon. Trött och mörkt ute. En lektion mellan 08.00-09.15. Sedan ska vi i och för sig ha Case möte också. Sen hem och sova lite och senare när Robin slutat ska vi ta en fika. Fredag, lov, vänner. Jag älskar mitt liv. Ps. När man inte är sugen på frukost kan man ju alltid ta fram sin väldigt slitna hatt från sommaren och leka lite med en kammera. Puss.


101028 peace&love tjugohundraelva


2011- The Sounds, Oskar Linnros, Maskinen, Daniel Adams-Ray. Lääängtar


101027


Idag har schemat varit fullt. Började ca klockan nio med att simma en kilometer på idrotten. Efter lunch hade vi samhällskunskap, fick MVG på EU-uppsattsen tillsammans med Daniel och VG på presentationen om fördjupningen. Halvtidsbetyget var lite svårt för Petra att sätta för min del, eftersom jag ligger och väger mellan betygen (som jag förstod det). Om hon skulle sätta ett betyg nu skulle det bli ett VG, men hon sa att jag ska sträva mot ett MVG och att det kommer finnas uppgifter längre fram där jag kan uppnå de kriterierna. Idag har vi även haft vår första datorkunskapslektion. Strax ska jag iväg på träning. Puss


101025

Hei. Pappa har kommit hem från USA idag och gissa om han är den bästa som finns? För vad hängde på dörrhantaget till mitt rum om inte en påse från Forever21 med två transparenta skjortor och en tjocktröja från Abercrombie&Fitch? Älska, älska, älska! Min träning är typ inställd ikväll för att det är så få personer som ska komma, så jag tar en sväng till gymmet istället efter ledarutbildningen ikväll. Nu ska jag kila, puss!


101023

Hei. Sjukt att första snön föll över oss igår?! Var i alla fall ute och fotade lite grann innan allt smällte bort. På kvällen kom Cecilia hit och sov över och imorse dömde vi matcher på Ekerö. Gick käpprätt åt skogen. Min pipa funkar inte och allt blev konstigt. Nya tag för imorn morgon dömmer vi mer. Kvällen spenderar jag i Tullinge för att spela match. Puss


101022


Do you want to see the world? I remember how we used to sing. Writing poems in your bed sit. Finding time to be the passenger. But there you are you never saw me leave. But there you go you're sailing away. And you know. You never come away. Yeah but you should. You never lie to me. Yeah but I will. Never come away. Yeah but you should. Do you want to see the world?


101018


Jag har famlat i mörker, men I dig såg jag ljuset. Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar. Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Godnatt, nu lägger jag mig. Börjar om imorgon och hoppas att det blir en bättre dag än idag.

101015


Hellu. Efter den här dagen är min utväxt en aning ljusare, jag äger ett par nya höst/vinter dojjor och en ny transparent skjorta. Jag har varit i skolan och jobbat med caset, sedan med Felicia, Helena och Emma i stan. Jag och Flisan fortsatte till kungsan där jag fotade lite. (T.ex. bilderna ovan.) Under kvällen har Mikael, David och Maria varit här på pizzakväll. Och nu sitter jag här och väntar på att Cecilia ska smsa när vi ska dömma imorgon. Tänkte ta fram gitarren och klinka lite på den innan det blir en tidig kväll. Orkar inte sitta uppe och veta att alla andra är ute på äventyr medans jag sitter här själv och ruttnar. Så, jag säger godnatt och dröm sött!


101014


Hei. En stressig skolvecka är äntligen över. Imorgon ska jag och tjejerna bara till skolan för att jobba med ett case. Ska bli roligt och intressant faktiskt! Jag gillar verkligen att TBS jobbar med riktiga företag och kring riktiga problem. Man lär sig allting liksom riktigt. Stresset är däremot inte över för att skolveckan är över. Hela helgen är fullproppad med saker som ska göras. Döma riktigt svåra matcher i innebandy, spela match, PLUGG och gäster. Kommer nog inte hinna med något roligt på kvällarna alls. Måste verkligen läsa klart boken i svenskan för att sedan börja på resentionen, som ska vara klar i veckan. Nu har jag fixat lite belöning till mig i alla fall. Banan, jordgubbar och äpple doppad i choklad. Tillsammans med paradise hotel som jag inte hunnit med att se! Puss


101014

Godmorgon! Har ni tänkt på att typ halva oktober redan har gått? Det är helt galet hur fort tiden går. Bara två skolveckor kvar tills höstlovet. Och eftersom vi bara går måndag-torsdag så är det bara åtta skoldagar. Lite osäker om vi börjar med nästa block veckan innan höstlovet, men i så fall är det ändå bara nio skoldagar kvar! Sedan måste jag bara nämna, innan jag drar mig upp mot tunnelbanan, att jag har noll inspiration i klädväg idag...


101012

Slår rekord ikväll med två hela inlägg. Ett stort grattis till mig! Borde sova, och ska göra det strax, eftersom jag ska upp sex imorgon. Tidigt. Någon bild här nedan som jag fotade för ett tag sen. Och himlar vad jag saknar fotandet! Har inte hunnit fota på jag vet inte hur länge! Flera veckor i alla fall. Det är en av dom sakerna som jag vill hinna med, men som jag inte gör, då det finns saker jag måste göra innan, som jag nämnde i förra inlägget. Skolan framför allt. Som jag är otroligt nojig över! Vi jobbar i block, det vill säga, tex. så avslutar vi samhällskunskap A precis efter jullovet. Efter det kan man inte påverka betygen alls. Just nu känner jag, att lärarna inte alls känner oss och inte vet hur mycket vi egentligen kan och att jag absolut inte fått några uppgifter där jag verkligen kan visa hur mycket jag kan. För jag vet att jag kan, bara jag får visa det. Jag är inte den som kan allting från början och därför är muntlig på varje lektion. Jag lär mig under tiden och är vi jobbat med ett område är jag faktiskt rätt bra på mycket av det och kan dra slutsatser. Gud hur mycket som snurrar i huvudet. Varför la jag ner så otroligt mycket energi på skolan i högstadiet om jag kanske inte alls får chansen att visa det på gymnasiet. Dom betygen som faktiskt spelar någon roll. Shit. Godnatt.


101012


Kan ju säga att jag har ett liv förutom den här tråkiga bloggen, som jag egentligen bara har för att kolla tillbaka i om några år och skratta åt mig själv med. Och då kan jag lungt meddela att när jag var sexton år och precis hade börjat gymnasiet hade jag faktiskt ett liv, jag satt inte vid datorn och uppdaterade minsta lilla händelse i mitt liv. Jag kommer nog pussta ut åt den saken! Men faktiskt, jag har så mycket som jag vill göra, men som jag inte hinner med för jag även har saker jag måste göra först. Bloggen kommer ju inte som första prioritering då! Idag har jag i alla fall haft en riktigt trevlig eftermiddag med Louise, Felicia och Helena på Wayne's vid Medis. Vi har snackat om allt från bröstförstoring till jobbiga föräldrar till jag vet inte vad! Nu ska jag käka pankakor med pappa och Victor och sedan sätta mig med min svenska bok. CIAO.

101008 round it goes

Tjena. Har precis käkat pasta med pappa och Victor, typ gott. Sitter och redigerar lite bilder och lyssnar på Hoffmaestro & Chraa's senaste skiva. Ikväll blev de till slut en hemmakväll då jag börjar känna mig lite risig, man vill ju inte vara sjuk till matchen på söndag. Borde egentligen jobba ett par timmar, men pappas förslag om att vara med och kolla på film börjar kännas rätt lockande istället. Imorgon ska jag och Cecilia döma två matcher, får in lite pengar då. Sedan ska jag hem och jobba direkt efter, så kanske kan låta mig ha en lugn kväll ikväll. Får se. Puss



101007

Ja,ja,ja. Jag skrev aldrig dedär inlägget som jag lovade. Men faktiskt inte mitt fel att hela internet var konstigt den dagen/kvällen. Nu kommer i alla fall sammanfattning av den här veckan, som precis som alla andra har gått jätte fort! Måndags var det stress hela dagen, från skolan - hem och byta om, till ledarutbildningen och sen på direkten till träningen. I Tisdags hann jag vara hemma i någon timme och börja sätta upp punkter för min engelska powerpoint och sedan iväg på en bra ishockeymatch på hovet. I onsdags började vi med vårat alldra första case i skolan, vilket innebär att lösa problem/hjälpa riktiga företag. Vi har jobbat med detta i smågrupper (hela skolan har gjort detta caset) under två dagar då vi skulle komma fram till olika lösningar för restaurang Arken där vi äter våran lunch. De har tappat en del gäster då vi har varit många på samma gång som ätit från vår skola. Alltså skulle vi hitta på förslag hur deras catering och take away ska bli bättre och locka fler personer. Två grupper i varje klass röstades fram (såklart var min grupp än av dom, hehe!!!!!). Så nu ska vi presentera vår idé för restaurangens ägare som sedan väljer ut några förslag att jobba vidare med och verkställa. Ska bli roligt faktiskt.
Nu är det Torsdag som innebär helg för vår klass. Trevligt, trevligt. Blir fler (och roligare) inlägg senare i helgen, lovar. puss 


101006

I EFTERMIDDAG SKA JAG SKRIVA ETT INLÄGG, JAG LOVAR!!!!


101003

Hejsan. Måste bara börja med att säga FYFAN vad härlig seger mot gnaget nu precis! Kunde inte gå på matchen pga plugg och jobb, men spelar inte så stor roll när det handlar om fotboll. Jag är inte så jätte intresserad av själva sporten, den är faktiskt riktig tråkig och kolla på.
Igår kom jag inte hem förens runt klockan två då bussar och tåg i Sollentuna var riktigt jobbiga, för tidiga, för senade osv osv. Till slut kom jag hem i alla fall. Dagen idag har precis som jag sa gått åt till plugg, men inte kommit någon vart. Fan. Måste börja nu igen. Sedan försöka hinna med lite jobb också. Imorgon är det tillbaka till skolan, JIPPIE. (Utan ironi faktiskt...typ.)

101001


I'm nobody without you. Just a shell. I'm like a flower with no smell, It's a living hell. Yeah, I'm nobody without you. Just a frame. I'm like a fire with no flame, I'm living in shame. Cause you're my sunshine to keep me warm. You're my shelter and my hideout in rainy days and storm. You're my laugh-line when I am blue. You put balm into my wounds. I'm nobody without you. Yeah, I'm nobody without you. Just a freak. I'm like a bucket with a leak. Oh boy, I am weak. I'm nobody without you,

 


RSS 2.0