110830 tisdagsfunderingar


Ett år gammal bild från skolan. Louise, Lovisa, Felicia och jag underst.
Ett litet inlägg från min skoldator. Det är första gången jag har den igång på nästan 3 månader. Men nu har plugget dragit igång igen och uppsatser ska börja skrivas, då måste man ju tyvärr leta fram den igen. Har precis lämnat in en text på företagsekonomin om en vision jag har och hur jag ska klara av denna.

Dessutom måste jag bara berätta om en liten (och jooooobbig) sak jag kom på idag på Feken. Vår lärare hade nämligen bett oss om att räkna alla jeans vi har i garderoben och hur mycket alla dessa tillsammans kostade. Det hon ville visa på, eftersom de flesta har många och dyra jeans, var hur mycket pengar vi lägger ner på bara en sådan liten sak. Jag är ju dock ingen jeans-tjej och min summa blev inte alls så stor. Däremot lägger jag gärna pengar på, förutom självklara vardagsgrejor (fikor, kläder, bio och smink), "stora" saker som resor, kameragrejer och skidutrustning. Och eftersom jag senaste året har betalat alla stora grejer jag gjort och köpt HELT själv var jag rätt nyfiken på hur mycket jag har gjort av med. Och jag vill bara säga innan ni läser detta, att jag mår riktigt dåligt över dessa siffror!!!!!!! I julas köpte jag min snowboard som nog gick upp till 8000 kr. På sportlovet åkte jag till åre och jag kommer inte alls ihåg summan på detta, men kan gissa att det blev ca 5000 kr. I början av sommaren var det peace and love som blev ca 3000 kr. Nyligen var jag i Magaluf i två veckor, ca 10 000 kr. DETTA ÄR 26 000 KRONOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk också på alla fikor och kläder jag köpt under våren, och inte minst all shopping i New York. Jag har gjort av med långt över 30 000 kronor på lite mer än ett halvt år. Fatta va sjukt. Var har jag fått alla pengar ifrån?!?!?!?!??!?!?!?!?


110828 innebandyhelg

Tjohej! Helgen har varit fullspeckad med innebandy. Har spelat DM med DJ-laget. Tyvärr två förluster och en vinst, så de går inte vidare till nästa omgång. För mig var det dock väldigt skönt att få testa på matchsspel igen. Jag var inte med på vår träningsmatch förra veckan eftersom jag var sjuk, så detta var första matcherna för säsongen. Nästa helg är det Dam DM, så då är det mitt lags tur. Får se om man blir kallad till någon av matcherna, eller om jag får en lugn och skön helg hehe!
Titta vilka gamla bilder mamma hittade på sin dator föresten! När hon kommer hem ska jag kolla igenom hela hennes dator och hitta ännu mer gamla roliga bilder!

110825

Hejsan! Lite halvstressigt nu. Första dagen i skolan igår. Fick scheman, busskort osv. Riktiga skoldagarna börjar direkt och idag börjar jag klockan 9. Torsdgar är nog värst. Kommer bli en lång dag och riktigt stressigt till träningen efter att jag slutat. Jaja, får bli lite mer uppdatering i helgen eller något, nu måste jag dra på mig skorna och dra mig mot tunnelbanan. Hejdå

110823

hej! är nu påväg till duvbo. ska möta upp mamma för käk i Kista och sedan shopping på IKEA. inredning och smått & gott! Det är sista dagen innan skolan drar igång och jag börjar få ångest. jag har lovat mig själv att planera och lägga upp skolan mycket bättre i år för att slippa så mycket stress. just nu känns det som att jag bara vill skjuta fram hela terminen och ha sommarlov ett bra tag till..

110821 det närmar sig


Bilden är Agnes och ifrån Fredags påväg hem/ut. Isabelle, Cecilia & Jag (med min nya sjal/poncho).
Jag har spenderat resten av helgen i sängen. Febern går upp och ned. Inatt somnade jag inte förens klockan 4 pga. feber, hosta, täppt näsa. Imorgon ska jag till doktorn för att se om jag måste äta mer pencilin, eller om öronbakterierna håller på att övergå till halsfluss. Vill bara bli frisk. Det är så mycket som drar igång nu. Skolan börjar på Onsdag och min innebandysäsong håller ju på att gå åt skogen om jag inte blir frisk nu på momangen. Vill, vill, vill, vill bli frisk.


110820 lördag

Min sista helg innan skolan börjar är nog så förstörd som den kan bli. Jag var på middag hos Isabelle igår med tjejerna, vilket var himla himla mysigt. När de andra drog vidare åkte jag hem eftersom jag kände mig hängig. Och ja, det visade sig att jag hade 39,2 graders feber. Så s-ä-m-s-t. Jag ligger hemma i sängen nu och kan inte åka ut till landets kräftskiva som det var tänkt. Jag har ingen ork för att jobba och kommer knappast kunna gå på morgondagens träning. Magaluf är inte bra för kroppen och hälsan. En liten ljusglimt är dock att mamma kommer spara ett helt gäng med kräftor och alla räkor, så jag får en egen kräftskiva här hemma imorgon. Och pappa har köpt hem nyponsopp och glass. Nu ska jag sätta på en film och fortsätta tycka synd om mig själv...

110817


Varje år kommer en ny höst och en ny skolstart. Jag har en vecka kvar att njuta av sommarlovet. Ett sommarlov som har varit så otroligt roligt. No Regrets. Rättvik, midsommar på landet, Peace and Love, New York, Magaluf. Jag kommer leva på dom här upplevelserna hela hösten och hela vintern. Jag kommer börja planera nästa sommar redan första veckan i skolan, det kan jag lova. Åh, vill bara göra om den här sommaren tusen gånger om!


110816 höstterminspyssel


De senaste dagarna har jag hållit på med sådant där höstterminspyssel som man alltid måste ha gjort innan skolan börjar för terminen. Storstäda rummet (endast dammsugning och spegelputtsning kvar), tvätt och sortering av kläder, rensning av papper och tidningar, osv, osv. Även fixat med den nya iphonen jag kunde köpa med försäkringen, bytte till en vit 4a. Och dessutom gjort lista på smått och gott inom inredning jag ska köpa på ikea, höstkläder mm. Som sagt, höstterminspyssel. Innebandyn har börjat igen och första träningen för mig var igår. Idag har jag jobbat ett par timmar, fikat med Emma & Helena, haft minikräftskiva med mamma & lillebror och överaskat med jordgubs-cheesecake i glas till efterrätt.


110816 microdel av magaluf



110814 veckoslut

Jo men tjenixen att jag skulle skriva och lägga upp bilder från våran resa dagen efter. Fixade med bank och försäkringsbolag istället och efter det följde jag med mamma till landet. Två dagars avkoppling och återhämtning från resan och min sjuka. Är både förkyld och åkte på öroninflamation nere på mallis. I en veckas tid har jag ätit pencilin och inte alls kunnat njuta av värme och semester som jag skulle gjort. Det är i alla fall på bättringsvägen nu vilket är skönt. Magaluf har i alla fall varit kanon trots allt tråkigt som hänt också. En gó blandning av värme, gamla vänner, sol, nya bekanta, pasta, nattliv, skratt, bad, glass, ännu mer pasta, solkräm, sand, skratt, skratt och skratt. Dessvärre fick vi spendera två hela dagar inne i Palma. Första besöket var på polisstationen. Min mobil blev stulen av en himla smidig ficktjuv. Andra besöket var en 5 timmars vistelse på sjukhuset för att få tag på pencilin till mitt och julias öra/öron. Sjukhus och polisstation låter så dramatiskt medans våra ärenden inte var i närheten av så farliga. Jag tar i alla fall sista kuren pencilin imorgon och har fått ut en ny iphone på försäkringen (dock en självrisk på ett par tusen). Det jag är mest ledsen över är att över en veckas bilder och videoklipp fanns på min iphone. De roligaste videorna jag någonsin varit med om. Allt det är självklart också stulet. har ett par dagar/kvällars kort på min kamera, som jag håller på att lägga över till datorn nu. Ska sussa så de kommer upp imorgon eller något. Puss

110812 magalufhosta


VI ÄR HEMMAAAA!!!! En sliten tjej sitter nu äntligen hemma i sin säng efter 15 dagar på Mallorca. Ska sova och upp rätt så tidigt imorgon. Mamma och lillebror kommer hem till stan vid 11 ungefär. Resan har varit hur grym som helst, trots en del struliga och jobbiga saker. Tell you more imorgon! Natti


RSS 2.0