121031

Businesstrippen till Berlin med klassen var bra. Musem, guidad tur runt stan, inte ett enda företagsbesök, shopping, en utekväll, utrgångsförbud. Den bjöd nog på allt..


121031

Det är höstlov, jag jobbar inte under veckan, jag är smått förkyld, sover länge på mornarna, äter goda frukostar framför tvn med tända ljus, tränar i hopp om att bli frisk, tar det alldeles för lungt, borde va ute i fina vädret, gör roliga planer med vänner, njuter.


121013

Tänk att det redan är mitten av oktober?! Tiden verkligen flyger iväg. Vi har en vecka kvar i skolan, fullsmockat med inlämningar och prov, sedan Business trip till Berlin med klassen, och efter det höstlov. Skolan känns faktiskt bra just nu. Uppgifter har flytit på ganska bra på senaste tiden, och bäst av allt är att jag kommer få förlänga min Matte D så jag slipper stressa med det över en termin.
Nu blir det match med mitt grymma lag, dock endast DJserie idag. Knät gör ont, men har smörjt in det hela morgonen så hoppas att jag klarar av att spela! Är så trött på den skiten, aldrig ska de vara bra.

RSS 2.0