100531

Hey. Sitter i köket och funderar på att jobba en timme. Det har varit en lugn dag i skolan förutom att jag helt hade glömt att jag hade ett tal om genförändringar på Non idag. Skulle ha skrivit talet igår men glömde det helt. Tror det gick helt okej ändå, eftersom jag visste ungefär vad jag skulle säga. Kom hem lite över tre och somnade på balkongen i solen. Vaknade av ett sms att träningen idag var inställd. Annars har jag även hunnit färga min utväxt undereftermiddagen. Ja, jag slingade igår och färgade utväxten idag. Skulle varit i omvänd ordning men nu blev det som det blev, hoppas jag kan börja få ordning på färgen i håret snart. Några få bilder sen helgen, puss.










100530 morsdag

Hellu! Drar helgen lite snabbt. Fredags sov ju Louise och Therese över här. Under kvällen var vi på fest i Edsviken och sedan somnade vi till en film. Hade som vanligt riktigt roligt med tjejerna! Lördag morgon gick vi upp tidigt eftersom jag behövde komma iväg till landet. Plockade ut moppen för första gången i år och på kvällen grillade vi hos våra grannar. Idag har jag legat ute i solen och pluggat lite grann och nu när vi kom hem till stan igen har jag slingat håret. Får se resultatet när håret torkat.
Dessutom är det ju morsdag idag. Har alla varit extra snälla mot sina mammor eller? Jag och Victor gjorde iordning fika med tårta till frukost och gav mamma en present jag var och hämtade ut igår. Hon fick en bok med bilder som jag tagit med systemkameran under året. Hon blev jätte glad, så jag är nöjd!
Nu ska jag jobba ihop pengar till USA resan! PUSS






100528 one of it, we'll make the most of it


100527

Japp, så har nästan en hel vecka till gått och imorgon är det Fredag. Som jag ska spendera med Louise, Tessan, förhoppningsvis Cecilia och massor av fler vänner. Nästa vecka är det bal och däremellan massor av plugg. Men det är bara att köra på, bara två veckor kvar innan sommarlov.

Ps. jag har väldigt underbara vänner. Knasiga och framförallt snygga är dom också!














100526 litsen to me baby

Härlig dag på stan, jag och Emilia var grymma på att samla in pengar. Nu ska jag till träningen, tagga till!


100526 alla tider

Godmorgon! Dags för Operation Dagsverke. Där pengarna i år går till unga (tjejer) i Sudan som behöver gifta sig i tidig ålder och inte får gå kvar i skolan. Nu ska jag möta upp Emilia. Puss


100525 in my head

Ska börja göra mig i ordning och sova strax hade jag tänkt. Och eftersom vi har operationdagsverke imorgon och jag och Emilia ska skrammla bössa så får jag en lång och härlig sovmorgon. Vi sattsar på att vara inne i stan runt 12 då det är många ute och äter lunch. Och alla håller tummarna för bra väder! Usch va tråkigt att gå hela eftermiddagen i regn! Sov gott.






100525 the way it is

SKA TILL USA I SOMMAR! JAAA! Nu är det bokat, två veckor i juli! Mitt liv kan inte bli bättre just nu!

Annars så har ni mina nya pjucks här, blev faktiskt ett par från Wildflower by Kenza. Alla hennes skor är riktigt snygga, men tycker egentligen det blir lite "töntigt" att ha skor från just hennes märke, men i alla fall. De kostade 700 kronor och jag är nöjd.


100525 står där utanför min dörr

Hallå. Hemma från skolan och snart dags att börja med pluggandet... Sitter och lyssnar på sommarlåtar och känner mig allmänt glad. Hittade även ett par skor till balen på väg hem från skolan idag som mamma ska hämta ut senare i eftermiddag. Äntligen! Var i stan och kollade hela eftermiddagen igår, men allt jag fick hem var en concealer och en kjol från H&M. Later.


100523

HELLU. Hemma igen från ledarutbildningen. Har varit hemma hela dagen men inte hunnit (orkat) skriva. Sitter med ett glas oboy i handen just nu. Har aldrig varit en direkt oboydrickare, tyckte det var sjukt äckligt när jag var mindre. Men nu för någon vecka sen har jag kommit in i en period då jag hela tiden är sugen på oboy. Knäppt. Är i alla fall sjukt trött efter den här helgen med väldigt lite sömn, så jag tänkte börja borsta gaddarna nu faktiskt. Puss


100522 måndagsbarn

Godmorgon! Uppe tidigt för att duscha och packa ihop mina saker. Om en timme ska jag möta alla tjejerna vid slussen och sen ska vi på ledarutbildning över natten. Ingen uppdatering, så ha en bra helg. Puss

100521

Hellu! Sovmorgon och sedan två lektioner tidigare idag. En bestod av nationella fysik labben. Som jag tror gick rätt okej. Antingen är det rätt eller HELT fel. Efter skolan solade jag och Ebba ett tag på ip och sedan följde jag henne till frisören. Just nu är jag och Louise här hos mig och fixar oss, vi ska till Fredhäll med ett par stycken i klassen och grilla. Måste hem tidigt eftersom jag ska vara på slussen klockan nio imorgon för ledarutbildning. Men de kommer bli en mysig kväll helt klart. Puss


100520 life will smile for you

HEY. Har varit en strålande dag idag med världens lökigaste idrottslektion. Har aldrig varit så varm i hela mitt liv! Efter idrotten fick vi håltimme och jag drog direkt till gymmet. Var bara där i ungefär 30 minuter men körde effektivt och hann med både armar, mage och rygg. Benen hoppade jag över eftersom jag har sån galen träningsvärk i dom. Eller träningsvärk blandat med det där konstiga jag gjorde med knäna under coopertestet. Efter det kom mamma hem med muffins eftersom dom glömde fira min namnsdag förra helgen. HAHA.

Nu ska jag iväg och kolla på några i klassen som ska spela upp en teater de jobbat med hela året. Kommer bli galet roligt. Tar med kameran tror jag! Puss





från promenad här om dagen.


100520 one time

Godmorgon. Jeans shortsen är på och det är snart dags att börja röra sig mot skolan, börjar halv 10. Har två spanskaprov idag och har inte pluggat något alls. Det är galet, i åttan pluggade man typ en hel vecka innan proven, nu i nian har jag börjat kolla högst två dagar innan. Snacka om att glida på mina betyg från förra året! Puss


100519 say you want the same thing too

Hellu. Har precis kommit ut ur duschen efter träningen. Var riktigt kul att börja med innebandyn igen efter två veckors uppehåll. Det gick väl lite sisådär och man var rätt fummlig med bollen, konstigt eftersom två veckor egentligen inte är speciellt mycket. Nu ska jag sova, har börjat få ont i huvudet...

Och svar på en liten fråga om vad för kamera jag har: Just nu använder jag en Canon 550D från pappas jobb. Den kostar runt 9000 kronor och är en väldigt bra kamera. Dock är jag inte värsta grym på alla olika inställningar och allt, men jag lär mig efter hand. Sedan har jag en egen Canon 1000D som kostar kring 4000-5000 kronor tror jag. Också en bra systemkamera men mer för nybörjare. Det vill säga lite mindre inställningar osv. Kvalitén på bilderna är såklart inte exakt lika bra, men väldigt bra ändå!
Bild från i förrgår.


100519 sittin' here

Dags för skola. JIPPIE. Tröja från Zara i spanien.


100518

Åh, älskar vädret som varit de senaste dagarna. Solen piggar upp humöret så fort den kommer fram! Hade coopertest idag som jag behövde avbryta efter 3/4 för att det hände något med mitt knä. Direkt efter gick jag till gymmet och tränade armar, mage och rygg. Det gick betydligt bättre i alla fall. Nu har jag pluggat och jobbat under kvällen.

Bilderna är från när jag fotade här om veckan.






100518 for me, it's you

Dålig morgon. Dåligt väder. Dåligt humör. Puss



Nytt halsband från spanien


100517 walk out the door

Godmorgon! Min helg har verkligen varit toppen! artonårs festen i lördags blev lyckad och jag hade en toppen dag med brudarna. Nu är det skola igen i en hel vecka. Var tre veckor sen jag gick så många dagar i streck i skolan! Galet vad tiden gått fort sedan spanien! Puss


100514

HEY. Snabbt inlägg innan jag ska vidare. Igår åt jag middag i Kungshallarna med Robin, och träffade för första gången Laura. Var roligt, men synd att det var så kort tid. Åkte sedan direkt mot Fridhemsplan och mötte upp Ebba, Essi och Molly. Det var en trevlig kväll. Imorse när jag vaknade hade jag ett sms från Ebba som undra om vi skulle åka till skansen. HAHA. Vi åkte dit och fotade massor. Mys! Nu hinner jag vara hemma en halvtimme, sen ska jag till världens bästa vän och grilla med vänner! Ikväll sover jag hos min man. Puss!

100513

Godmorgon. Har varit vaken i en timme redan. Tidig morgon trotts att det är helg. Men har galet mycket jag ska göra idag. Nu hade jag tänkt jobba i en timme, sen ska jag iväg och hårdträna med Lollo på Sats! Hem igen och jobba och skriva på novellanalysen som skulle varit inne igår. Ikväll ska jag äta middag med Robin och Laura. Har aldrig träffat Laura, men hon ska med upp på peace and love, så det är väl rätt bra att träffas innan de! Efter det ska jag hem till Ebba. Rolig dag förutom pluggandet!

Är det bara jag som inte klarar av att bara stå i badrummet och borsta tänderna? Jag måste runt och göra annat samtidigt!




100512

Your voice is all I hear somehow.







Nationella idag gick ju som jag trodde. Fattade inte frågorna ett dugg utan chansade på vad man skulle svara. Hoppas jag inte var helt fel ute i alla fall, utan att jag svarade på rätt sak. Sista delen, då man skulle planera en labb gick däremot helt åt skogen!! Jag skrev på en utav fyra frågor, och där skrev jag endast två meningar. Bra Ida, bra! På vägen hem fotade jag lite smått och under eftermiddagen har jag lattjat med kameran och photoshop. Dags att göra lite nytta nu kanske? Puss


100512 brand new day

Godmorgon solstrålar! Vaknade en minut innan klockan skulle ringa av att solen lyste in i mitt rum, hur härligt är inte det? Sen förstördes såklart morgonen av att jag kom på att jag ska vara i skolan klockan nio och göra nationellaprovet i fysik. Tror jag kommer bomma helt, men jag får göra mitt bästa i alla fall. Nu måste jag rusa iväg. Puss. Knasig bild, men hann inte ta ny.


100511 only you

En timme kvar av min jobbdag. Sitter i mit nystädade rum och suktar efter solen utanför haha! När jag jobbat klart timmen med kundregister ska jag ut och springa. Galet härligt.
Musik: I'd rather be with you - Joshua Radin



Katten för någon dag sen


100510 i'll be fine

HELLU. En dag på praoen är färdig. Jag sitter ju hemma och jobbar med kundregistrerna, så det är som att vara ledig typ. Eller, jag jobbar ju hela tiden men jag måste inte tänka på att passa tider eller göra mig i ordning på morgonen. Bara att gå upp och börja jobba. Otroligt skönt! Mitt nationella i fysik är flyttat till onsdag morgon så får ännu en kväll att läsa lite i boken. Bra, för jag har knappt börjat. Ska lägga mig i sängen och göra det nu. PUSS

Btw, det blev TBS som första med samhälle inriktning redovisning & finansiering. Ren impuls!

100510 it's the happiness inside that you're feeling

I think about the little things that make life great,
and I wouldn't change a thing about it.
This is the best feeling. This innocence is brilliant. I hope that it will stay.
This moment is perfect, Please don't go away. I need you now,
and I'll hold on to it. Don't you let it pass you by.


100510 i don't want to miss a single thing you do

Godmorgon. Väcktes kvart över sju, drack en kopp te och nu ska jag precis börja med jobbet. Pappa ringer förhoppningsvis strax för att vi ska kunna prata med någon från TBS. Tycker skolan verkar bra, men har ju ingen koll egentligen. Visst det kanske är lite random att byta skola sådär helt plötsligt innan sista intagningen. Men jag har ju inget annat som är självklart för mig att välja, så jag tror inte det skulle göra något ifall skolan verkar bra. Jaja, dags att sätta igång. Ha en bra dag!



Någon gammal bild


100509

tell me did you sail across the sun








100509 be mine

Tjenis. Så har helgen sprungit förbi och man önskar att den var lite längre. Har ändå en härlig vecka framför mig. Prao måndag-onsdag och sen börjar en ny helg med massor av planer! Grymt mycket bättre än skolan. Men fortfarande ett stort beslut som ligger och väntar. Gymnasievalet. Har verkligen ingen aning om vad jag ska välja och det ska vara inlämnat på tisdag. Lyckat... Ni som hela tiden vetat var ni ska gå ska vara glada, för att inte veta alls bara några dagar innan det ska vara inne är hemskt. Pappa och jag ska ringa Thoren business school imorgon och prata lite med dom där. Vet någon om det är ett bra gymnasium? Jag tycker det ser rätt bra ut när man läser på deras sida, men de kan ju vara helt fel. Hjälp mig om det är någon som vet något om det!!!!

Har inte så mycket och säga om min helg... Stod i kön med Sofia och Ebba till idol i ca 6-7 timmar igår. Det var det värsta jag någonsin varit med om! Träffade någon kille som hade varit bland de 100 bästa för något år sedan, rätt coolt. Sofia gick tyvärr inte vidare, de gillade hennes röst och allting men sa att hon var för ung och att hon skulle komma tillbaka om något år. Puss


100508 ett tomt stort hål, det är dig som jag saknar

Godmorgon! Måste ruscha till bussen nu, hinner inte skriva som jag trodde jag skulle. Jag och Ebba ska nämligen köa med Sofia som ska söka till idol. WIHO! och så en bild på mig i myskläder från filmkvällen igår haha.


100507 i natt är jag din

Hejhallå. Haft en mysig kväll med vi tjejer från förra klassen. Eller nej! Den har inte varit mysig. Den har varit hemsk! De tvingade mig och Liv att kolla på skräckfilm. Jag kollar aldrig på skräckfilmer annars, ibland blir jag tvingad men då blundar jag mig igenom hela. Juste... det gjorde jag även denna gång, hehe!
En liten rolig sak hände däremot när vi var och hyrde filmen. Vi var på Buylando på fridhemsplan och skulle precis betala filmen. Så kommer Rafael Edholm in i butiken. Ni vet han som är med i Göta Kanal 2 mm. Rätt coolt ändå. Nu ska jag planera morgondagen. Puss!


100506 i'm gonna stay

Tjohoj! Hade två lektioner idag. En väldigt skön första dag efter att ha varit borta. Efter Engelskan åkte jag, Essi, Sofia med hem till Ebba och gjorde lunch och fotade massor. Nu har vi även bockat av frosseri, välust och högmod från de sju dödssynderna som vi har som tema. Bara några foton kvar och redigering.
Vid tre var jag på Eastmaninstitutet och gjorde massor av avtryck, röntgen och tog bilder för tandställningen. Väldigt segt och obehagligt. Nästa besök blir den 22 Juni då jag troligtvis får dra ut tänder. Dröjer alltså ett bra tag innan jag får tandställningen. SUCK, har inte ens fått in den i munnen och vill redan bli av med den så snabbt som möjligt. Nu är det väl dags att börja plugga för min del. Har inte missat så jätte mycket under veckan, tror mest det är genomgångar på Son och Non. Men novellanalys ska vara klar nästa vecka och jag har knappt börjat, är nog på tiden nu.
Här kommer några få bilder från min middag förra fredagen. Resten finns om facebook så snart som möjligt.














100506 back to school

Godmorgon solstrålar. Nu har jag lagt över bilderna från både spanien och min tjejmiddag på datorn, så nu finns det plats för mitt och Ebbas fotoprojekt som vi ska fortsätta lite smått med idag. Slutar vid lunch och då ska jag och tjejerna hem till Ebba och fota. Lite senare ska jag till Eastmaninstitutet och ta avtryck till den sjukt snygga rälsen som snart ska tryckas in i min mun! Mums. Dags att smeta på lite mascara innan bussen går. Puss


100505

Halloj. Blir duschen, borsta gaddarna och sen sängen för min del nu. Sov lite på eftermiddagen igen men är ändå väldigt trött. Farmor och Kerstin kom upp till Stockholm idag så jag och papi har ätit mackor med dom nu på kvällen. Mami hjälpte dessutom mig att beställa min balklänning från Asos idag på eftermiddagen, så får hoppas att den blir bra... Pussar


100505

HELLU. Hemma från Spanien igen! Flyget var nästan två timmar försenat inatt när vi kom så stannade hemma från skolan helt idag. Har bara tagit det lungt och ska sätta igång att packa upp nu. Veckan har varit helt underbar. Runt 25-30 grader, spelat innebandy och umgåtts med laget. Cupen gick däremot inte alls så bra som vi hade tänkt oss. Kom fyra tillslut tror jag. Jag är en person som försöker ha förståelse för domare, eftersom jag själv vet att det är svårt att hålla reda på allt. Men de domare vi fick i matcherna var ren KATASTROF! För det första kunde de knappt engelska alls, det gick verkligen inte att komunicera med dom. Och nu ett exempel för att ni ska förstå på vilken nivå de låg på: vi spelade mot ett finskt lag. Det stod 2-0 till oss. Jag och Millan (tror jag) var inne på backen när dom får en kontring. Millan slår på den finska spelarens klubba och ena domaren blåser av för frislag. Jag slutar springa och AK i målet "slappnar av". Den finska spelaren däremot fortsätter springa två steg och skjuter i mål. Och skriker något om att det ska vara mål för att det var fördel eller något i den stilen. Hon börjar i alla fall tjafsa med domarna. Och vet ni vad dom gör? Fast dom redan blåst av och dömt för frislag så ändrar dom sig och DÖMMER MÅL?!!! Jag och AK slutade spela för dom redan hade blåst av liksom.
Men förutom att cuppen blev rätt trist i och med den nivån på domare så har resan varit kanon! Bilder kommer senare för nu måste jag verkligen börja packa upp. Pussar


RSS 2.0