111030 i stockholm

Två bilder från i vintras. Hoppas på fint väder SNART, så jag hinner fota lite höstbilder innan alla löv fallit. Imorgon ska jag upp tidigt. Jobba.


111028

Åh så skönt. Nu vänder det. Nu är det bra. Varit hyffsat samms med familjen i nästan en vecka. Sista dagen i skolan innan lovet. MVG på Geografiprovet. En vecka lov och sedan fyra veckors praktik. Klassåterträff. Innebandy. Rom-resa. Lagade tandställningen precis. Efter regn kommer solsken!


.

orkar inte längre


111021

På väg till östermalm för att träffa den antagligen blivande praktikplatsen för de 4 veckorna efter höstlovet. idag är det kallt. och fredag!


111020

sista dagen inför helgen. imorgon är det temadag på skolan. lekar utomhus med åkurs 1 typ... har VERKLIGEN inte tid med något sådant nu i och med alla inlämningar, prov och redovisningar vi har innan höstlovet och praktiken. jag kommer hoppa över morgondagen för att vara hemma och plugga ihjäl mig på rationella utryck och talföljder. idag ska jag se till att få tag på företaget det lutar åt att jag ska praktisera på!

föresten e jag grym som har börjat lära mig att äta frukost!


111014

Hellu. Fredag. Kom hem från gymmet för en timme sen, där jag och pappa körde ett skivstångspass. Himlans va kul och JOBBIGT det var. Ska i alla fall se till att vi får in rutin i det passet, för oj va muskler man kommer ha då! Ikväll ska jag träffa Robin och Laura lite grann, efter att mamma kommit hem och lagat mat till mig hehe... Imorgon ska jag dömma första matcherna för året, läskigt. Sedan blir det hockey och utekväll förhoppningsvis!pusshej

111011

Här kommer våren, det har jag lärt mig . Det blir rätt ensamt bland alla löven. Det blir rätt deppigt, ett liv i skuggan. Såhär på kvällen är det ohyggligt . Jag vill bara gå hem med dig.

111010 tre bilder från helgen hos farmor&farfar


111004

Det sämsta med gym, enligt mig, är att det inte finns någon stanns att varva ner efter träningen. alla gym har väl antagligen mattor att stretcha på i ett hörn, men då är ju frågan; hur mycket nervarvning är det att stretcha i ett megaljust hörn av gymmet, samtidigt som träningsmusiken dunkar och svettiga killar stönar när de lyfter sina vikter?! inte det minsta. jag vill ha ett separat rum med dämpad belysning och lugn musik! och eftersom inte friskis har ett sådant rum har jag fixat ett själv. släckt ned mitt eget rum och tänt ljus. ska stretcha igenom hela kroppen nu efter träningen och njuta ordentligt av bullarna mamma köpt hem!

 


111003

jag har haft en så fin eftermiddag och kväll. Ååh, ibland är ju även hösten mysig! min pyssling Elin (hennes farmor och min farmor är kusiner), är i stockholm på praktik, och inatt sover hon här. efter att varit en snabb runda hemma för att lämna hennes grejor, var det iväg på ledarutbildning med härliga gamla konfakompisar. resten av kvällen har spenderats i mitt kök med Elin, massor av te, tända ljus och mysig musik från datorn. jag gillare!


111002

megasen nattbuss. skulle varit vid st:eriksplan för länge sen. hatar försenade bussar!!! är frusen, seg och trött. vill bara sova. imorgon är min match inställd, men ska träna, plugga och träffa robin, så har fullt upp ändå. kvällen har varit toppen. middag och firande för isabelle. vidare till cecilia med både nya ansikten och gamla saknade vänner. mys och roligt.


111001

har precis varit ute på en härlig promenix med Ebba. trots att det är 1 oktober så är himlen klarblå, luften varm och träden är sådär fint rödgula. det gillas. jag ska hoppa in i duschen nu och göra mig smått iordning. ikväll ska isabelle firas!


RSS 2.0