120229


120229

På kontoret. Det här är tredje dagen jag är tillbaka på LH där jag praktiserade i höstas. Ska jobba hela sportlovsveckan. Tycker det är roligt att vara tillbaka. Det är ju på något sätt en bekräftelse att man jobbat på bra. Idag är det skottdag. Ska nog fria till någon Östermalmssnubbe på väg hem idag. Hejdå.


120222


120222

Den här huvudvärken vill aldrig gå över. Sitter jag uppe i en timme på morgonen för att plugga, ligger jag deckad i sängen resten av dagen. Ska endå försöka ta mig till skolan imorn morgon för att göra matte c provet. Vill inte skjuta upp ALLTING till efter lovet, så får chansa på att hjärnskakningen inte ställer till det för mig. Det positiva för dagen är i alla fall att de endast är 60 dagar, exakt två månader, tills jag fyller år. Å, jag har så mycket att se fram emot den här våren!


120220

Hejsan. Sämsta uppdateringarna någonsin, men bloggen får ligga åt sidan då jag har hur mycket som helst just nu. Och självklart är det plugget jag menar. Otajmat lyckas jag även få hjärnskakning på min match igår. Så nu ligger jag nerbäddad i min säng med största huvudvärken. Inte riktigt det jag har tid med... Ps. Det är andra gången jag får hjärnskakning under en innebandy match. Sånt får man ta. Ds.

120211

Jag vill typ gräva ner mig själv någon stans. Försvinna ett bra tag så man börjar undra var jag är. Kanske börja sakna mig lite. Det är ännu en depplördag, precis som dom senaste. Alla har planer, är sjuka, ska göra något annat. Jag ska inte göra något, förutom lite plugg. Känner mig en aning ensam och en aning bortglömd. Vill vara först på någons lista, vem den först ringer för att hitta på något med. Det är jag inte nu, inte på någons.

120208

Oj jag är så slut. 4e dagen innebandy irad. Vi har Smslutspelsvecka, och ifall vi vinner mot Bele imorgon går vi vidare till regionsfinalerna i helgen. Det är tufft att vara med i SM. Klubbarna toppar sina lag med damspelare (därebland elitseriespelare), och det smäller ordentligt under matcherna. Men det är kul och så värt alla blåmärken och skador! Som ni hör har jag ingen tid över, och dessutom en hel hög plugg som väntar efter dehär... Hörshörs


RSS 2.0