Fick nån i din klass stipendium, och i så fall för vad? :)

- Ja, vi har(hade) bara två klasser av år nio, så stipendiumerna (rätt stavning?) gick till en-två personer i båda klasserna. T.ex. fick jag för höga betyg och söta tjejen på bilden för att alltid vara positiv till skolarbetet. Sen hade vi ett till stipendium för bästa förbättring/höjning tror jag. Och om jag ska vara ärlig kommer jag inte alls ihåg vem som fick det. Riktigt illa av mig!


100627 words come easy

HEY. Jag har haft noll tid för datorn senaste dagarna. Midsommarafton som var mysig. Spenderades på landet med familj och vänner. Försökt att jobba gärnet nu tills jag åker, men har varit fullt med planering och packning inför peace and love och öland, så det har gått sådär. Ett par timmar per dag i alla fall. Och imorgon åker vi! Har en fullspäckad dag verkligen! Ska upp riktigt tidigt och packa klart till p&l och sedan packa ihop de jag ska ha med till öland direkt efter veckan i Borlänge. Sedan iväg och ta fästingvaccin som måste fyllas på, direkt därifrån till tandläkaren som ska dra ut tänder inför tandställningen...(Fatta hur snygg jag kommer vara hela veckan när de fattas tänder i munnen, hoppas verkligen de tar tänderna alldra längst bak så de inte syns!!!!!!!!!!) Sedan möta upp Laura och Robin och åka uppåt i landet. Det kommer bli en sån himla bra vecka med härligt sällskap och grymt bra musik! Ha det bra en vecka fram över! Puss






100624 life will smile for you

Hellu! Ännu en strålande dag. Var uppe vid 7 imorse för att börja jobba, men det har varit riktigt struligt med internet hela dagen, så kom inte igång förens vid halv 8. Har tagit en liten lunch paus, ska göra iordning utomhus så jag kan fortsätta arbeta i solen istället. Igår åkte vi in till stan och jag tog en shoppingrunda och mötte upp Louise och Cecilia. Fick med mig en blå tunika/linne och en rödrandig tjocktröja med mig från rean. Dessutom en hatt. Den är ifrån H&Ms herravdelning, rätt ful, men kostade bara 70 kronor så köpte den ändå.
Ha en bra dag, puss.



vår flagga landet, hehe..


100621

Hellu! Himla dålig uppdatering nu känner jag. Märks även på de få som är inne på min blogg, lite dippar här och var. Men det är sommar och mycket annat man vill pyssla med. Kan inte säga att jag inte sitter vid datan, har suttit vid den åtta timmar idag och jobbat. Lite lagom kul sådär. Men vädret har inte varit på topp, så jag har verkligen kunnat utnyttja tiden och arbetat flitigt istället. Imorgon tar jag det dock lite lugnare. Går upp vid sju och arbetar ett par timmar på morgonen fram till lunch då jag och Robin tar moppen in till stan för shoppig. (Om vädret tillåter vill säga, PEPPARPEPPAR). Får se om jag sover hemma eller här ute på landet, måste i alla fall jobba hela dagen på onsdag.

Bilder från helgen kommer då jag har bättre internet. Nu använder jag nämligen iphonens som är inkopplad till datorn. Har haft fullt upp alla dagar. Mamma har fyllt femtio år och haft storkalas. Grattis i efterskott mitt hjärta, du är bäst! Och imorgon fyller världens bästa Cecilia år! Kommer inte orka vara vaken till tolvslaget så jag ska tärra henne så fort jag vaknar, hehe!

Och nu ett tredje och sista stycke innan min varma säng väntar på mig. Jag, Robin och våra mammor var över på middag hos Laura och hennes mamma idag. Pratade igenom och planerade peace and love. Vi får skjuts upp dit och åker förmodligen buss hem. Sen har vi kommit på att vi kommer behöva en lektion i hur man sätter upp ett tält innan vi åker. Skulle se rätt komiskt ut om vi, tre blondiner som aldrig har satt upp ett tält kommer till Dalarna och ser ut som frågetecken... Dröm sött allihopa!


100618 back home

Först lite snabba svar: 1. jag hade 295 poäng i slutet av åttan. Trodde inte jag skulle höja mig i mer än kanske något enstaka ämne, men det gjorde jag. 2. vår klass är (var :/) en väldigt engagerad klass för det mesta och alla i stort sätt hade riktigt bra betyg! Andra kompisar skiljer det sig ju självklart lite mellan, men ingen jag känner fick dåliga betyg!

I alla fall. Jag är tillbaka från Rättvik nu. Har haft riktigt kul med mina tjejer och våra konfirmander som vi var ledare för var riktigt härliga och goa! Det var lagom antal dagar och nu är det riktigt skönt att vara tillbaka i Stockholm. I kväll är jag ensam hemma eftersom mamma och Victor är på landet och pappa ute med arbetskompisar. Ska försöka komma upp tidigt imorgon för att åka ut till landet och hjälpa till inför mammas femtio års fest som vi ska ha där ute på kvällen. Kommer bli riktigt kul och jag hoppas verkligen att den blir lyckad. Det är min mamma verkligen värd! Nu ska jag värma lite soppa till middag. Later


100611

Hellu. Nu har vi äntligen sommarlov. Avslutningen gick mycket bättre än vad jag trodde igår. Blev inte alls så många tårar som jag hade räknat med. Men några i alla fall... Fick i alla fall GALET bra betyg som jag inte alls hade räknat med! TREHUNDRATJUGO POÄNG!!!! Hade ett enda VG (som man ändå räknar bort) och resten MVG. Det är helt galet. Hade under trehundra i julas, så har höjt mig i väldigt många ämnen nu under våren. Det som förvånar mig mest var idrotten... Jaja, har varit sjukt skoltrött hela året och börjat plugga dagen innan proven, så jag är så nöjd som man kan bli!

Efter avslutningen var jag på Davids student och efter det drog jag direkt till Kristineberg och var med alla 9or! Nu åker jag till Rättvik på ledarläger i en vecka... Puss

100609

Tjah. Träningen var lugn då vi bara körde tvåmål på liten plan. Tur det, för jag har galen träningsverk sedan fysen i måndags. Slutade lite tidigare än vanligt och då blev det fika och lite snack om nästa säsong. Längtar riktigt mycket. Ska kila ut i köket och hämta en frukt, sen ska jag prata med i alla fall Robin över telen om peace and love. Vi har inte bokat några tågbiljetter hem, så det är väl på tiden nu. Har fixat Skype och allt under eftermiddagen för att vi skulle kunna prata alla tre, men nu segar sig Robins data, så tror det blir vi två över telefonen bara.
Imorgon blir det avslutning i kyrkan klockan 1... Och tills dess tre bilder från resturangen igår.






100609 still a little bit of your taste in my mouth

Hej. Hemma från sista dagen med klassen. Vi tog det bara lungt och åt tillsammans i tanto. Senare åkte jag, Emilia och Sara till Hötorget och Fridhemsplan för att köpa presenter till våra lärare. Det kommer bli prima ballerina haha. Just nu håller jag på att lägga fram kläder till Rättvik. Jag och tjejerna åker ju dit som ledare i år. Och om ett par timmar ska jag iväg på säsongens sista träning. Later.
Några bilder från dagen.










100608

HEY. Hemma från en riktigt god middag på Solstugan. Fick mamma att hoppa av och köpa Ben&Jerry på vägen hem också, så har även käkat glass och är vid det här laget proppmätt! Nu är det bara att tagga för sista dagen med klassen som ska spänderas i Tanto och bara ha det roligt tillsammans. Puss


100608

Hellu. Haft sista lektionerna i Stadshagsskolan nu. På svenskan fick vi tillbaka alla våra texter vi skrivit sedan sexan och efter det glass. Non lämnade vi bara in böcker och gjorde en utvärdering. Idrotten blev inställd eftersom vi endast var sex personer som skulle vara med på den. Åkte istället med Essi, Ebba och Sami till kista där Ebba kollade kläder till avslutningen. Efter det åkte jag själv in till stan för att kolla på en ny väska. Det enda jag fick med mig hem var en tjocktröja och en grå tröja från Monki. Lyckat. Nu ska jag byta om lite och sedan ska hela familjen äta middag på Sol stugan. Vi brukar äta där på skolavslutningen varje år, men eftersom den dagen är fullt planerad redan tar vi middagen idag. Later

100607 no love

Hellu. Kommit hem från ett fyspass med laget. Höll på att dö under tiden vi körde, men nu känner jag ingenting. Ska inte säga för mycket, mina knän kommer säkert vara stela och svullna imorgon. Har i alla fall ännu en skön sovmorgon och börjar inte förens efter lunch. Det är sista dagen i Stadshagen, för på onsdag har vi klassensdag och ska bara vara i tanto och torsdag är det avslutning som hålls i kyrkan. Liten tår i ögat, haha... Puss


någon bild från landet.


100607

  • Emilia är galet söt på bilden när hon håller tal
  • Min balklänning är från Lipsy
    Lyssnar på sommarlåtar och taggar för sista veckan i skolan. I eftermiddag ska jag hämta min väska hos Ebba och senare blir det träning med laget. Ha en bra dag!


100606 enkla beslut

Orkar faktiskt inte dra helgens händelser här. Är inte alls på skrivhumör och deppar bara för kommande torsdag. Ja, det är sommarlov då, men man ska också säga hejdå till världens underbaraste klass. Imorgon börjar jag i alla fall kvart över elva, skönt. Natti
Tessan och jag hemma hos Cecilia, HAHA.


100606

Sveriges nationaldag, jobbat, tränat och väntar på middag. Orkar inte skriva utan blir lite fler bilder sen balen.


Emilia försökte hålla tal <3


innan i limmon


Essi höll tal


Alexander och jag


lärarna som hade gjort om "sommartider" till "våra nior"


Fridhem


Emilia, Ebba och jag


Sara, Skrollan och jag


ni är underbara<3


jag och Sofia


limmon


Fia, Wedad, Ebba, jag & Bahar


Fridhem


"adjö år 9"


före balen


ni var underbart vackra tjejer!


100605

Hej hallå! Vaknade runt halv elva i morse av att lollo frågade om vi skulle ut och sola. Självklart var jag på och vi låg i rålis hela eftermiddagen. Berättar mer om de sen, för nu måste jag rusa! Jag, Lollo och Fia ska iväg på poolparty i väsby. YEY!

100605 give me something

Hellu. Har haft en riktigt lugn kväll nu. Det enda jag har gjort är att ligga i sängen och jobba i cirka två timmar. Lyssnat på deppmusik. Jag vet inte vad det är, om det är att jag om bara sex dagar kommer sluta skolan och lämna min klass, att jag ska vara borta mycket i sommar och inte kunna träffa mina bästavänner, eller vad det är. Något känns helt fel och jag är helt tom. Jag blir så irriterad, vet inte vad jag ska göra åt det!!!!! Haha..

I alla fall. Jag och Ebba lockade ju håret till balen igår. De både tuperade och "vofflade" håret för att få volym. Och såklart galet mycket hårspray för att det skulle hålla. Och det har de gjort. Har fortfarande kvar lockarna, bara att det är rätt rörigt nu. Längtar dock inte tills imorn då jag ska försöka få ut denna oreda och all spray...
Puss


100604 i have a party in my head

HEJ! Igår hade vi bal i skolan. Var en helstressig eftermiddag, där jag och Ebba först var och fixade håret hos frisören och sedan vidare hem till henne för att sminka oss och göra klart allt. Runt halv sex sprang vi iväg i klackskor för att möta killarna och hoppa in i limosinen. Middagen i skolan var mysig. Flera höll tal och det blev många tårar, haha. Tänk att lämna alla underbara människor, vissa man gått med sen dagis, vissa sen sexårs och även de man lärde känna när vi började i Stadshagen. FYFAN säger jag bara. Efter lite dans och uppträdande av lärarna drog vi i alla fall vidare till lokalen vi hade hyrt. Till sist kom vi i alla fall hem till Essi. Sov bara en timme i natt, så jag somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan och städning av lokalen.
Fler bilder kommer senare.










100601 here is the sun


100601 som jag hade dig förut

Hellu. Sitter här helt slut och med huvudvärk. Lyssnar på Melissa Horn och har lagt plugget åt sidan, trots att jag borde plugga som en galning inför religionsprovet imorgon. Men känner inte direkt någon press, har ett spikat VG i det hur det än går. Provet är för mig bara om jag ska höja betyget. Kan för en gångs skull lägga bort prestationsångesten helt och hållet. Jag har redan bra betyg och det är snart sommarlov. Gud vad härligt det känns!
Idrottsdagen idag gick bra fram tills att mitt knä vreds sönder på höjdhoppet. Det vill säga precis i början... Är så galet trött på dom här knäna, skulle göra vad som helst för att kunna byta ut dom. Fick i alla fall kämpa vidare och köra tre hundrameterslopp, hoppa klart höjdhoppet och efter allt springa coopertest. Nu är mitt knä stelt och en aning svullet, men inte speciellt mycket.


100601

Godmorgon! Det är första Juni idag, då kan man ju lungt säga att det är riktig sommar nu! Om en kvart ska jag gå upp till tunnelbanan och åka till Kristineberg. Vi har nämligen friidrottsdag idag. Ha en bra dag alla.


Längesen nu..


RSS 2.0