111230

Näst sista dagen på året. igårkvällvkom vi hem från blekinge och småland. i måndags åkte vi till farmor och farfar och på tisdagen vidare till mormor och morfar. det är skönt att vara hemma nu. Idag har jag småfixat inför nyårsafton imorgon och spinnat på gymmet. Just nu väntar jag på tunnelbanan till globen(hovet), för årets sista hockeymatch. snabb uppdatering. hejdå. puss.


111223

Idag har det varit riktig julstuga hemma hos oss. Julmusik, julmust och julskinkan i ugnen. Jag har bakat julgodis, julstädat och slagit in alla klappar. Pappa och jag var iväg och köpte min julklapp. NYTT OBJEKTIV! Canon 100mm f.2,8 L USM. Å, jag är kär. Självklart fick jag inte hela eftersom det är otroligt dyrt, men ett bidrag i alla fall. Imorgon kommer det inte bli några klappar eftersom jag nu fått allt i förtid hahaha... Men vad gör det liksom!

111222

Mamma och jag äter julavslutningafrukost. latte, apelsin o pepparkaka! Idag slutar jag min tredje termin på gymnasiet, vilket betyder att jag gått hälften!!!!!!! herregud vad tiden går snabbt.. ikväll ska jag och Lovisa på derbyt. bra start på lovet.


111221


111220

Redovisningen idag gick bra, och på feken lekte vi heta stolen & åt godis. Däremot dödar matte C mig, det är så galet svårt med X hit och logaritmer dit... Jag hoppar över gymmet idag för att köra bra imorgon. Istället sitter jag och målar naglarna. Köpte världens finaste skimrande lack i färgerna brons, blå och guld tillsammans med en "flerstegs"-nagelfil på Kicks idag påväg hem från skolan.


111219

Den här veckan har vi julippehåll med innebandyn, vilket betyder stenhårt på gymmet för min del. idag blev de lite smått styrketräning, eftersom jag har sån träningsverk från skivstångspasset i helgen. Sedan blev det milen på crosstrainer. nu ska jag stretcha igenom hela kroppen ordentligt, springa hem och ducha och se om det finns några tacosrester kvar till middag. Ikväll blir det lite förberedelser för demografi-redovisnigen imorgon.


111216

Åh. Har fått första tidningen av min ett års prenumeration på nya tidningen Shoot Magazine. Tror den kommer vara grym med massor av fototips. Här ska det läsas tidning när jag jobbat färdigt med min engelskauppsatts! Ps. det är grymt att ha två studiefagar i rad. Bara tre riktga skoldagar tills jullov! Ds.

 


111213

det är mörkt ute, jag sitter ihopkrupen i soffan, dricker glögg, äter julvört med julost och gurka, och kollar på luciamorgon. det är mysigt, men känns endå inte det minsta juligt...


111211 tredje advent

jag kollar på ensam hemma-filmerna, äter färska fikon, smakar på mammas nygjorda julgodis och dricker julmust. det är tredje advent och jag har precis sagt hejdå till Robin som åker till thailand i 6 veckor på tisdag.


111211

precis spelat match mot tyresö trollbäcken i DJ div 1. tog igen till en förlust med 4-6, och spelade trots detta en bra match. spelarna spelar nämligen vanligtvis med deras damlag i division 1. senare ska jag träffa robin, nu mat och engelska inlämning..


111208

Tisdagen gick inte som jag hade hoppats. "var inte för optimistisk" stog det i mitt horoskop i metro, och det stämmde rätt bra... hoppas på nästa gång! nu står jag i kylan och väntar på bussen till träningen. Slutar klockan 5 varje torsdag med idrott i skarpnäck. Direkt till träningen och är inte hemma igen förens halv 11.


111205

Imprgon, imorgon, imorgon... imorgon!!!!


111205

Tillbaka i skolan. Första dagen på 5 veckor. Var helt inställd på att åka till kontoret imorse, så inte förens jag stått och väntat på bussen i två minuter så kommer jag på att jag ska till tbanan och skolan... Iof var det roligt att träffa klassen, men det var knappast någon lugn start. Full fart med inlämningar och prov. Redan trött. Två och en halv veckor sen är det jul!


RSS 2.0