100718 the best thing i ever had

Hallå solstrålar. Solen har börjat lysa och jag funderar på att dra ut och springa en runda. Men först två timmars jobb, sen är jag färdig för dagen. Pappa har kollat runt lite eftersom de ska "anställa" mig på företaget för att jag ska få min lön. Imorgon ska han prata med tjejen som sköter ekonomin, jag kommer kanske få NITTIO kronor i timmen. Innan har jag bara fått femtio. Ifall det blir så har jag än så länge tjänat femtontusen kronor. Jobbar jag som vanligt imorn blir det ytterligare sjuhundra. Känns ju riktigt bra nu innan USA och grejer! Ikväll ska jag äntligen se Eclipse, troligtvis!!


100716




100715 baby, it's fact

Godkväll! Är riktigt stolt över mig. Har ju bott hemma ensam från i tisdags. Som i och för sig är väldigt skönt eftersom man slipper allt tjat. Men det betyder också att man måste fixa allt helt själv. Och det tycker jag att jag klarat av rätt hyffsat. Idag har jag t.ex. lagat mat, städat, tvättat och hängt upp kläder. Diskmaskinen finns dock kvar att göra tills imorgon eftermiddag då resten av familjen kommer hem. Men hallå hör ni?! Jag skulle ju i princip kunna flytta hemmifrån nu på en gång och klara mig finemang! Annars har jag varit uppe halv sju varje dag den här veckan, jobbat järnet och sedan varit med vänner på kvällen. Om fem, snart fyra dagar åker vi till USA. tagga, tagga, tagga, tagga!








100710

På tiden att slänga in ett litet inlägg känner jag. Vädret här på Öland är strålande, lite sämre idag dock. Är galet trött eftersom jag går upp vid sex varje morgon för att jobba fram till lunch, sedan kunna ta några timmar i solen innan jag börjar jobba igen ett tag. Inte så mycket mer att säga. Kommer hem till Stockholm på tisdag igen. Då blir det ca en vecka att fortsätta jobba och vara med alla kompisar innan pappa fyller år och vi åker till USA. Ha det bra, puss.

100705

HEJ! Haft en så galet grym vecka på peace and love! Nytt folk, supergrymma vänner, skratt, sol och musik! Alla band och artister var riktigt bra, men alldra bäst tyckte jag ändå att The Hives (då vi samtidigt träffade Björn Gustafsson), Hoffmaestro och Mando Diao (där vi stod allra längst fram och blev bortlyfta av vakterna för att vi blev helt nertryckta och mosade) var. Bilder får komma upp när jag fått dom av Robin. Tack för en underbar vecka tjejer!
Just nu sitter jag och lyssnar på Pugh Rogefeldt och har precis packat klart allt. Om femtio minuter går bussen jag ska ta till centralen. Köper lite mat och hoppar på nästa buss mot öland. Mamma och Victor är redan där och imorgon kommer mormor och morfar. Hela veckan där kommer tyvärr spenderas med riktigt mycket jobb. Snart åker vi ju till USA och då måste jag verkligen ha pengar. Dags att gå. Pussar



Mamma har redan tagit bilder och lagt upp från vårt landställe på öland.


RSS 2.0