101129


101128

Som vanligt har jag haft en fullproppad helg med massor av aktiviteter. Inte en lugn stund om man säger så! Eller jo, jag och Robin hade ju faktiskt värsta myskvällen igår med film maraton och fortsatte hela dagen idag. Men i alla fall. Fredags sprang jag en stund på stan med b-rudarna sen fick jag skyyyynda mig för att hinna till middagen med Nora, Gerd och Adrian. Vi käkade och spelade bowling. JAG VANN, såklart hehe. Lördagen blev det att stiga upp tidigt, som vanligt. Jag och Cecilia dömde två matcher i Rotebro. Hade ca en och en halv timme hemma innan jag skulle iväg på min egna match på Värmdö. Riktigt härlig vinst trotts motgångar med dommarna osv. Sedan kom Robin hit nästan på direkten.
Idag är det ju första advent. Mamma har bakat pepparkakor och det hör ju till att sno typ hälften och endast leva på pepparkaksdeg hela dagen. Men jag gillar det och skulle gärna rösta ja till att införa advent+pepparkaksbak varje dag, hela året om. Eller kanske i alla fall. Till och med jag skulle nog tröttnat efter ett tag. Men nu är det i alla fall så, att trotts att jag och Robin tog värsta lugna dygnet så har jag många timmars sömn att ta igen... Därför blir det sängen för mig nu. Långt och tråkigt inlägg men jaja. Puss och godnatt.


101126


Imorgon blir det en dag bestående av massor av innebandy. Natti


101124

En månad kvar till julafton och jag måste bara säga att jag tycker det är så himla mysigt med snö! Det var ju liksom mysstämmning på mycket hög nivå när man kommer ut på medborgarplatsen och granen mitt på torget lyser och det snöar! Mindre kul är väl kanske att jag ska åka pendel både till och från träningen idag.. Nu blir det missade avsnitt av paradise hotel! Puss


101123


101121


Inte haft mycket tid alls för bloggen nu. Har haft mycket plugg och varit sådär hängig hela veckan. I fredags var jag i alla fall på lagfest. Vi käkade tacos och hade myspys. Lördags dömde jag och Cecilia två matcher. Hann även med en sväng på Stinsen med mamma där jag fick med mig ett nytt datorfodral och träningsbyxor. matchen på kvällen blev lyckad, 3-1 mot modo. Idag har jag plugget gärnet. Faktiskt skrivit klart en engelska novell som ska vara inne om två veckor. Efter middagen blir det matte för hela slanten, prov imorgon. Nu sitter jag här o festar på årets första lussebullar och till det julmust. Visste ni att det är första advent nästa helg? Blev jätte chockad när mamma berättade det. Herregud vad snabbt tiden går!


101118

Hejsan. Har varit sjuk hela veckan. Inte kunnat träna. Fått "skak-anfall". Och nu sitter jag med världens huvudverk. Vi har i alla fall haft schemabrytande hela veckan, alltså inte jobbat efter vanliga schemat. Vi har haft två pass om dagen för att jobba extra i några av kurserna. Dessutom haft våra intervjuer med personal på Swedbank. Till sist var vi på Saco mässan idag i Älvsjö, så har plockat på mig massa bryschyrer om utlands studier. Nu ska jag dricka varm oboy, kolla på paradise hotell och sova ett tag innan jag måste plugga lite. Ikväll är det hockeymatch. Puss

101113


Bilder från en himla, himla, himla trevlig fredagskväll hos min kära vän Robin. Firade hennes 17-årsdag med middag och "aktiviteter". Behövde tyvärr åka hem tidigt från henne eftersom jag skulle dömma tidiga matcher idag. Hade ju velat vara kvar och fortsätta partaja! Nu har jag i alla fall ett par hundralappar till att slösa bort på ingenting. Borde egentligen spara allt jag får in till alla saker jag ska hitta på framöver... Ändå försvinner pengarna bara. Konstigt. Idag har jag i alla fall som sagt dömt matcher på morgonen och kvällen spenderade jag med Ebba och Emma. Vi köpte med middag hem till Ebba och hade det mysigt med massa prat. Åre kommer ju defenetivt bli awsome kan jag säga! Runt klockan halv tio drog jag hem och dom fortsatte ut. Jag spelar ju match imorgon, så ännu en gång fick jag tacka nej till att fortsätta kvällen med roligt folk för att dra mig hemåt och sova. Så nu säger jag tack och hej, godnatt och sovgott! Puss


101111


101111

Hallå. Eftersom jag glömde låset hemma imorse så kunde jag inte gå till gymmet direkt efter jag slutade, så ny träningstid har jag bestämt blir klockan fem för mig idag. Just nu kollar jag på The Pink Panther (som är himla komisk enligt mig) och vilar. Dagen idag har varit jobbig. Tre lektioner/fem timmar från att vi började klockan åtta imorse till lunch. Detta medförde att vi behövde ta en sväng förbi Coop emellan lektionerna för få upp energin. I alla fall. Började med Ergonomi på datorkunskapen, vi ska göra en pjäs haha?! Min, Lovisa, Felicia och Andréas är bäst, ergonomifén! Började även med en pjäs på svenskan, vi arbetar nämligen med sagor, och ska göra om en folksaga till en modern version. Fick också ett inplanerat matteprov till nästa måndag. Min otroligt intressanta dag!

101110



HIMLA sugen på att dra till Fotografiska muséet. Ska defenetivt göras inom snar framtid!


101109


Snöstorm är himla mysigt tycker jag. I alla fall om man kan kura ihop sig framför datorn med en kopp varm choklad och kolla på missade avsnitt av paradise hotel. Och för en liten stund glömma att man ska ut i slasken igen om ett tag för att ta sig till gymmet. 


101108


Åh, älska! Var iväg på Länna Sport igår med pappa och beställde min nya bräda. En Burton Feelgood (bilden) med Lexa EST bindningar är beställd och kommer om fyra veckor! Ska bara fixa nya dojjor också så är min vinter räddad!


101108


Kläder för idag, en av nya tröjorna sen innan lovet. Från Gina på rea..
Godmorgon. Skola igen, är as taggad. Eller kanske inte. Jag får i alla fall träffa min underbara klass igen. Plus att jag har träning ikväll, var alldeles för länge sen jag lirade innebandy! Puss


101107

Hejsan! Sista dagen på lovet. Känns väl rätt trist, men jag har haft en himla bra vecka! Några dagar i Jönköping, träffat vänner, gått på årets sämsta hockeymatch (efter räddade i alla fall Felicia mig och Lovisa från världens depression och natten blev rolig till slut!). Helgen slutade med middag hos Robin med familjer, storstädning av rummet, varit iväg och beställt snowboard i Länna och nu ska jag till gymnet. Fett värt!

101103

Hallåhallå. Sitter med datan i sängen och ska alldeles strax sätta på en film att somna till. Kusinen ligger på madrass på golvet och kollar på någon annan film, så först ska man väl övertala honom att dra ner ljudet. Vet inte riktigt vad jag pratar om just nu, så drar igenom dagen lite snabbt bara. Vaknade runt tio och åt frukost med släkten. Sedan åkte jag och Erik ner till stan. Om man nu kan kalla Jönköpings enda shoppinggata för stan, hehehhe. Vi gick lite i affärerna, men precis som igår fanns inget roligt. Hittade i alla fall en billig rätt stor väska för hundrafemtio kronor. Sedan käkade vi lunch på "Kaffe bönan", snackade massor tills min pyssling Elin (hennes farmor och min farmor är kusiner) och hennes kompis Jaqueline kom dit. Vi mötte upp Eriks kompis 'Tage' och satte oss på Kaffe bönan igen. Tog bussen tillbaka där middag med allihopa väntade. Nu blir meningarna bara mer förvirrande för varje jag skriver, så lägger nog ned innan de slutar på samma nivå som ett IG i svenska. Puss godnatt!

101101


Vaknade halv åtta imorse för att gå upp och duscha. Har tagit en himla lugn morgon och nu ska vi iväg. Hämta upp Erik och sedan mot Gällstad. Ha en bra dag. Puss.


RSS 2.0