120831

Jag glider runt i mina tofflor till och från mina träningar. Det är ju trots allt fortfarande sommarmånad. Jag åker fram och tillbaka till skolan ett par gånger per dag. Däremellan sover jag bort mina timmlånga håltimmar. Jag taggar inför helgens DM. Jag äter god egen lagad kräftpasta. Jag kollar på 70talsfilmer med mamma. Jag går runt i Victors stora koftor och alldeles för stora paraplyer när jag går ut.


120830

Godmorgon. Idag är min enda sovmorgon på hela veckan, börjar 12. Har två lektioner och självklart en lång håltimme där emellan (som varje dag), slutar runt 4. Jag har haft riktigt ont i knät hela veckan, även av att bara gå vanligt, så igår hoppade jag över gymmet och ägnade kvällen åt mattenatik, nagelfix och ansiktsmask.


120826 WHISTLER

(www.whistlerblackcomb.com)
Idag bokade pappa, Victor och jag klart vår resa till Whistler Canada, under sportlovet.Jag är så lycklig. Snowboard, lössnö och helikopteråkning.

120826

Den här helgen har ängnats till största del åt innebandy. Fredagskvällen sov jag bort, eftersom jag vaknade 03.30 och var klarvaken natten innan. Lördagen spelades match 1 av 2 i DjDM. Första matchen för säsongen blev förlust, då detaljerna i vårt nyintränade spelsystem inte riktigt satt. Till middag hade jag en så trevlig dejt som Elin och vi åt på Vapiano. Pratade om allt som hänt under sommaren, skolan och studenten som ligger framför oss! Söndagen bjöd på en morgonmatch mot Åkersberga där vi bjöd på ett kvitteringsmål de sista 3 minutrarna. Vi ägde ackers och matchen, och vi skulle ha vunnit. Jaja, helgen är över och imornmorgon börjar skolan på riktigt!


120825 Angående Breivik

Angående Breivik. Igår dömdes han till 21 års fängelse (som även kan bli förlängt?). Det är mer än ett år sedan han gjorde de hemska sakerna i Norge, och jag minns så väl den dagen. Jag jobbade hemifrån med pappas företag, satt på golvet framför tvn i mammas rum hela dagen och lyssnade på nyheterna. Från att man trodde det var ett terrordåd av någon islamistisk grupp till att Breivik togs till fånga. Jag vet inte varför jag bryr mig så mycket om just det här - det händer hemska saker och massmord varje dag runt om i världen, och jag brukar inte bli speciellt berörd. Kanske bryr jag mig lite extra och känner lite extra för dessa människor, eftersom de är så pass nära vår vardag här i Sverige. Och jag är så splittrad vad jag egentligen tycker om domen. En sak är jag säker på, han borde aldrig få komma ut i samhället igen. Och han har blivit dömd till det hårdaste straffet man kan få i Norge, 21 år fängelse. Men inte tvångsvård. Han ska sitta i fängelse och han räknas ha varit tillförlitlig och frisk vid dåden. Och det är de som skrämmer mig, att hans åsikter och agerande anses vara friska. Förstår inte hur en människa som tänker så eller gör så kan vara frisk. För mig är det helt sjukt att man kan planera något så hemskt under så lång tid, kan utföra det så iskallt, och efteråt stå för det och försvara sitt agerande. Skulle boken han börjat skriva någonsin komma ut (inte för jag tror det), så skulle hans tankar och åsikter i dom texterna teoretiskt sätt kunna ses som "riktiga" och "pålitliga". Åsikter som en frisk människa har. En människa som ler när domen läses upp och som ursäktar sig för att inte ha dödat fler personer, är så långt ifrån frisk man kan vara...

120822

Första dagen i skolan. Det var ångest, ångest, ångest. En liten ljusglimt var att jag tagit fel på datumet för vår student. Jag som trodde vi slutar 12/6 när vi i själva verket slutar 11/6, innebär att det endast är 293 dagar istället för 294 kvar. WEHO. Efter en timme i skolan gick jag och mina fina och åt lunch på Muggen. Det var så bra o träffa dom igen!

Skippade gymmet idag då jag fortfarande känner mig helt trött från träningslägret. Istället har jag bakat nyttiga och goda chokladbollar (nötter, fikon, havregryn, kakao och stevia).


120821

Lite nytt i garderoben. Stickad kofta i svart/vitt/rött, klarröd kavaj, grön klänning (mycket djupare grön än på bilderna) med guldiga nitar (som
även dom va svåra att fånga på bild), grå/halvkort tshirt med vollang, och även den svarta klänningen jag har under koftan&kavajen.


120820

Igår direkt efter lägret, var det bara att byta om och dra sig vidare till nästa roliga sak. I födelsedagspresent fick pappa biljett till Kent, eftersom han missade p&l pga sin opperation. Själklart tog jag tillfället i akt att följa med på världens bästa band ännu en gång. Dom är helt enkelt magiska - hela tiden.


120820

Helgen bjöd på ett roligt och riktigt utmattande träningsläger i Eskillstuna. Vi tränade och åt dagarna i enda, både stenhård löpträning & fys och innebandy. Målet för säsongen är glasklart, damlaget ska upp ur div 3, och jag ska verkligen ligga i för att ta en plats i den truppen och inte bara spela DJ-matcher. Hard work.


120816

Ny klänning från Mallorca med världens finaste rygg, även beställt med lite smått o gått inför hösten! Annars ser väl mina dagar ut som bilderna visar. Träna, jobba hemmifrån i myskläder och då & då käka på restaurang med familjen.

Det går inte att klaga speciellt mycket just nu!


120814

Usch. Klockan är 10 och det är redan KOLSVART utomhus. Blir det alltid mörkt såhär tidigt på sommaren? Lovet har gått alldeles för snabbt verkligen. Om exakt en vecka börjar skolan. Jag har verkligen haft panik, åldersnoja och allt möjligt den senaste veckan. Jag kom nämligen att tänka på sommaren när jag precis skulle börja gymnasiet. Tjejerna i innebandylaget som är ett par år äldre sa åt mig att ta vara på åren, att de var den roligaste tiden och att gymnasiet skulle gå riktigt fort. Jag skämtade bara bort det - för mig var 3 år en hel evighet. Men nu står man här, ska precis börja sista året, och allt har gått FÖR fort. Det känns som alldeles nyligen man träffade klassen för första gången. Jag hängde med Felicia första dagen och sedan dess har vi och tjejerna umgåtts hela tiden. Jag kan lova, att trots att det är ett helt år kvar med alldeles för mycket plugg, så kommer det gå alldeles för snabbt. Vårt bästa år. Businesstrip, praktik, skivor, studentplanerande, studenten, flak och fester. Jag måste lova mig själv att verkligen ta vara på det här, utan att glömma skola, träning och andra vänner. Att prioritera och inte gå misste om något jag senare kommer ångra. Att jag på senaste tiden fått denhär nojan - vad ska jag göra sen, jag kommer inte ha tid med allt jag vill göra, snart är det för sent - det ska jag bara glömma bort. Vi har vårt bästa år framför oss. No Regrets.

120813

Snart börjar lovet ta slut, bara en vecka kvar. Å ena sidan har jag lite panik, vill inte börja stressen igen, har haft ett så otroligt lungt - men endå roligt och händelserikt lov! Å andra sidan är det väl skönt att komma in i lite rutiner, mycket roligt kommer även hända under året, och när skolan börjar igen är det inte långt kvar till studenten! Bjuder på lite blandat från sommaren:
 
 
London med världens bästa mamma över en helg i juni. Shopping, afternoon tea, långa promenader och regn.
 
 
Midsommar och Cecilias 18års dag firades på mitt landställe med många fina vänner!
 
 
Med Nathalie, Louise och Frida åkte jag för 3e året irad till Peace&Love, och fick lyssna på all grym svensk musik!
 
 
Trots att mina kära magaluftjejer från förra året åkte på en tvåveckorsresa tidigare under sommaren, kunde jag inte hålla mig borta i år heller. Blev en spontanare i 6 dagar med Cecilia. Alldeles för lite sömn men otroligt skönt att komma bort till solen och på något sätt ändå kunna "slappna av".
 

120809

Bilder säger mer än ord - jag har hur som helst haft en kanonvecka med min bästa vän i Magaluf!

RSS 2.0