110429 satan i gatan


Såhär är Stockholm som alldra finast. Lyssnar på Veronica Maggios nya skiva, satan i gatan vad bra den är! Ikväll ska jag och fina vänner ha första riktiga grillkvällen. Å, fina fina våren!


110426 vaknar av solen genom fönstret




idag inviger jag ballerinaskorna utan fula, varma strumpor i för första gången i år, yeeey sommarkänslor! puss


110425 i see the sun rising


Morgonen började klockan 6.00 med jobb, vid 13.30 befann jag mig vid karlbergsslott och solade i ett par timmar alldeles själv. Eller, inte alldeles själv kanske, det var knökfullt av andra stockholmare som vid det här laget är trötta på vintern och vill ha sol, sol, sol. Sommarmusiken från iphonen, som för övrigt har lyckat spräcka glaset på sig själv under sälen-vistelsen, gjorde mig så himla glad att jag helt glömde läsa ut engelskaboken om en depremerad tjej (som ska vara utläst tills imorgon och dessutom ska man vara förberedd för diskussion). Kanske dags att sätta fart med det nu. Får gå upp tidigt imorgon och jobba klart det jag ska innan skolan!

Ps. jag måste skaffa en till bikinitopp, eftersom den fina röda jag köpte här om veckan är så bred att man får väldigt tjocka vita bikinilinjer efter en dag i solen. Dessutom ska jag aldrig, aldrig igen sola med shorts. Man får väldigt konstiga ränder några centimeter ner på benen, bara så ni vet! Ds.


110425 något som går sönder

Hej! Jag har haft en så otroligt härlig vecka i älskade, älskade sälen. Det finns två ställen här i Sverige som jag gillar sådär extra mycket, som jag alltid får en såndär extra härlig och underlig känsla inom mig av när jag befinner mig där. På somrarna är det vårt landställe på Öland som vi brukar spendera en vecka vid, på vintern/våren är det sälen. I år var det dock otroligt lite snö (alltså lite sämre snowboardåkning än vanligt), eftersom vårvärmen kom så tidigt i år. Men man får inte klaga, eftermiddagarna spenderades i en solstol vid huset när backarna var alldeles för sönderåkta! Min födelsedag spenderades även i sälen, långfredagen. Såklart var det lite trist att inte få fira med kompisarna, men mamma, Victor, Billy och Anna är inte helt fel sälskap dom heller! Vi är i alla fall hemma i Stockholm sen i lördags kväll och imorgon börjar skolan igen.


110415


110414 don't fool yourself

Åh. Allt är ju bara bra just nu. Vädret är på topp. Jag hann klart med rättskunskapsuppsattsen under kvällen. 4 sidor lång. Skickade in min loggfil på svenskan. Imorgon är det Fredag. Imorgon är det helg. Imorgon är det påsklov. Imorgon är det en vecka och ett år tills jag fyller arton år. Åh, allt rullar bara fint just nu!


110413 en vanlig onsdag


110412 tisdag


HEY. Kom hem från banken för en stund sedan. Förde över väldigt mycket pengar till mammas konto. Det jag var skyldig pappa för Snowboarden, skattepengar och betalning för tåg och biljett till Peace&Love. Nu är jag trettontusen kronor fattigare. Det är i alla fall värt det! Försöker att installera ett Adobe Photoshop program på datorn, eftersom mitt vanliga photoshop inte klarar av att öpnna upp RAW-bilder. Jag tar ju alla bilder så att dem sparas både i JPG och RAW format. Skulle vara väldigt roligt att börja använda och redigera RAW-bilder men det går inte så himla bra med installationen. Kanske ska sluta med mina försök och ge mig på rättskunskapsuppsattsen. See you later.


110411

Så var skolan igång igen då! Självklart himla roligt att se alla som man inte träffade något under praktiktiden igen! Men känns ändå otroligt skönt att det är lov efter den här skolveckan. Ledarutbildningen vart inställd idag tyvärr så istället var jag hemma och försökte komma framåt i min engelskabok (som man för övrigt ska ha läst halva av tills imorgon. Jag är inte ens i närheten). Vid halv åtta skjutsade pappa mig till Väsby. Det var första träningen med nya tränarna. Otroligt roligt. Vi var tjugiotvå personer på träningen (jämfört med de åtta personer vi varit i slutet av säsongen typ), helt okej bolltempo och uppspelsövningar. Känns som att vi inte har haft en riktig innebandyträning med mycket fart på så otroligt länge så jag kände mig väldigt ringrostig. Det som är så himla bra är att vi kanske ska träna ända in i Juni, få ihop spelet och allt sådant. Ska bli skojigt. Nu ska jag sova. Natti!


110409 rensa huvudet på moln


110409


Hejsan. Vaknade tidigt och gjorde mig en riktig helgfrukost. Tinade bär med turkisk yoghurt och nötter, stekt ägg, juice och kaffe. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på mängder av musik. Ska ta ut disk ur rummet och sedan börja beta av allt jag ska hinna med innan kvällen. Först på listan står Rättskunskapsuppsatts, engelskabok, träna och sedan jobba. Vid lunchtid kommer morbror med fru upp till Stockholm. Ikväll ska jag se till att hitta på något riktigt roligt med vänner. Puss


110408

Hejhej! Sista dagen på praktiken är över och det känns jätte tråkigt! Såklart saknar man alla goingar i klassen, men det har varit himla roligt att vara ute på en riktig arbetsplats! Åkte förbi Daglivs och handlade och nu står jag och pappa och lagar mat. Blir en riktigt lugn kväll och det kan jag verkligen behöva. Det har varit full rulle i två veckor nu utan att sova ut en endaste morgon. Ska kolla till grytan nu! Puss

110403 hapyland

Hallå! För bara ett par minuter sen gick allt strålande! Spinnade med pappa vid halv fem, stretchade igenom hela kroppen riktigt ordentligt efteråt, kom hem och tog en riktig lång dusch, riktig inpackning, rakade benen, peelade hela kroppen, filade fötterna och smörjde in med mjukgörande kräm. Sedan satt jag in min kyckling i ugnen och tog med mig en teekopp till rummet för att fixa med lite kvitton och annat. Sen började kaoset. Jag välte ut teet över båda datorerna och på samma gång märker jag att jag bränt kycklingen i ugnen..... Nu har jag i alla fall torkat hela mitt skrivbord & golv och sitter nu med de få kycklingbitar jag lyckats rädda. Ska kolla på lite missade program på webtv och sedan räkna lite matte. Ingen söndagsångest heller, har ju praktik i ännu en vecka! Börjar dock sakna klassen en aning! Puss och hej!


new york!


PAPPA HAR FÖRESLAGIT EN VECKAS RESA TILL NEW YORK I SOMMAR!
Borde jobba men VEM säger nej till det liksom?!


110401 fredags mys


I brist på annat blir katten ännu en gång modell på bilderna haha! Annars så är det idag först April, fredag, helg, tjugotvå dagar tills jag fyller år och endast ett år och tjugotvå dagar tills jag blir arton år! Dagen har rullat på som de andra dagarna i veckan. Praktik, mycket springande och långa dagar. När pappa har cyklat klart ska han fixa lite jobb till mig, ska jobba någon timme och sedan ska jag iväg till Izza m.fl. Rolig fredag tjohej!


RSS 2.0