110727 2,5 timmar

Godmorgongodmorgon. Eller jag har varit vaken sedan halv 7 då en bautastor geting surrade omkring i mitt rum. Fick panik, dödade den och sedan kunde jag inte somna om. Åt lite frukost och gick sedan ut på en promenad i solen. Varför ska det bli så fint väder när vi ska åka bort från Sverige? Så är det i och för sig alltid. Är dåligt väder när man är hemma, och så fort man åker på semester så blir det varmt och soligt. That's life, vi kommer få kanonväder på Mallorca ser det i alla fall ut som! Om två och en halv timmar sätter jag och pappa mig i bilen för att åka mot Arlanda. Jag är jätte rastlös. Borde packa klart det sista med dröjer på det, för att inte sitta utan något ALLS att göra i två timmar sedan. Ska sluta babbla, det här var nog det konstigaste inlägget på länge. Ni får alla ha det så bra här i Sverige i alla fall, jag är tillbaka den 11 Aug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

110726 en dag kvar


Bilden ger inte ens nära till rättvisa hur fina solnedgångarna är här från vår balkong.
Det är i alla fall en dag kvar tills vi åker! EN ynka liten dag kvar tills vi åker till Magaluf. Vi bokade resan innan eller precis efter jul, om jag minns rätt. Och nu är det EN dag kvar. Tiden har gått så otroligt snabbt! Jag har i alla fall jäääätttte mycket att fixa med. Packa (vilket inte går så bra, har alldeles för mycket saker framlagda redan...), träffa Cecilia, köpa ett par sista saker, lämna katten på landet, åka till Väsby och prova nya matchkläderna. Jag längtar, längtar, längtar, längtar!


110724 söndag


Hejhej. Idag har det, precis som alla andra dagar dom här veckorna, varit jobb på dagens schema. Sex timmar är avklarade och jag har börjat röra ihop lite mat. Kyckling med taccossmak, gurk/soltorkadtomat-röra & hemmagjort tomatsalsa. Efterrätt blir mango, hallon, banan och vaniljkesella. Även en liten bild från min frukost; blåbär och nektarin (+ yougurt, solroskärnor och till det kaffe). Hejdå.


110721 kvällsmys

Hej. Dagen rullade på ovanligt snabbt och jag har knappt hunnit med något känns det som. Eller alltså, självklart jobbet och träning som vanligt, men i princip inget utöver det. Brukar ändå kännas som att jag har ett par timmar över att vila och träffa vänner. Kvällen bestod av omellett till middag, Sommar med ernst. Tog dessutom fram synten ett litet tag och spelade på Veronica Maggios fina låt, snälla bli min. Nu ska jag kryp ned i sängen, sätta på en gosig film och läsa lite ur egoboost. Så typiskt att den ska ha ett repotage om en tjej som från början pluggade i New York och därifrån fick jobb och startade sin karriär. Min dröm att plugga i USA efter gymnasiet. Nu ska jag krypa isäng, en tidig morgon med jobb imorn! Puss och godnatt.

110720


Nu har jag precis föreberett lite mat för kvällen. Blir lite småplock såsom parmaskinka, fetaost, tomatröra, sallad & vitlöksbröd. Till efterrätt bär/fruktsallad med kesella och chokladkräm. Denna mat ska jag äta med Cecilia som är påväg hit med pendeltåget. Först ska vi börja med en promenad i solen. Måste röra lite på fötterna efter sjukgymnasten imorse. Han vred, klämde och drog i leder i fötter och knän. Jag ska fortsätta med övningar där mina fötter och muskler lär sig att belasta rätt, och förbättra tyngdpunkten och balansen i fötterna. Har en till och förhoppningsvis sista tid hos honom efter att jag kommer hem från Mallorca. Föresten är det bara en vecka kvar idag! Påvägen hem från sjukgymnasten var jag och handla, hittade entligen en Egoboost som jag letat efter! Hoppas på massor av inspiration och rolig läsning!


110719 allsång


Till middag har jag ätit ruccula och tonfisk sallad. Nu har jag kokat en kopp rött te, värmt lite bär med lite vanilj-kesella och ska kolla på allsång på skansen. Petter har precis börjat sjunga Stockholm i mitt hjärta. Ha en bra kväll.


110719

Hejsan. Har jobbat klart för dagen och precis käkat lite lunch. Mamma och Victor tog bilen imorse och är nu påväg till Frankrike. Jag är riktigt uttråkad. Solen har inte nått min balkong än, så allt jag kan göra är att sitta framför datorn. Funderar på att gå upp till gymmet när jag har smält maten lite. Det är mycket mindre folk där mitt på dagen och jag hinner förhoppningsvis med någon timme i solen när jag kommer tillbaka. På så vis löser jag ju mina inte-ha-något-att-göra-problem. Jaja, hejdå!

110717


Idag är det den 17e juli och världens bästa pappa fyller år!


110716 deadmau5


Nyduschad efter en joggingrunda med deadmau5 i öronen och ett fåtal styrkeövningar här hemma. Eftersom jag inte har något bättre för mig under tiden jag väntar på att Ebba ska komma hit så blir det alltså en liten kort uppdatering. Vi ska laga kyckling till middag. Heido


110716 lördag


Godmorgon! Har varit uppe sen klockan 8 och jobbat. Har egentligen två timmar kvar att jobba för dagen, men får se om jag tar en paus för lunch och promenix där emellan. Gymmet är stängt fram tills imorgon, så det blir ut och springa senare ikväll. Igår körde jag etapper i trappor, undra om det är bra konditionsträning? Jag blev i alla fall trött och har ont i vaderna idag. Nu ska jag fortsätta jobba, och bilderna är självklart från NY.


110714 jetlag

Hemma i Sverige och trodde aldrig att jag skulle ha sådan jetlag. Sov bort hela dagen igår (vi landade på Arlanda vid 8 på morgonen) och hade inga problem att somna på kvällen heller. Idag har jag hunnit ta en prommenad och styrketräna här hemma (eftersom gymmet tydligen är stängt fram till den 17e). Resten av dagen har jag totalsegat men är ändå helt slut nu, strax innan 10. I och för sig kanske det inte är så konstigt. Jag var redan inställd på ungefär amerekansk tid när vi kom dit, efter att ha varit en vecka på P&L. Redan i borlänge var det fullt ös hela dagarna och nätterna, och det blev inte bättre med vilan i New York med ett sådant fullspäckat schema som vi hade. Som sagt, inte så konstigt att jag behöver ett par dag för att komma ikapp sömnmässigt. Imorgon börjar jag dock jobba igen vilket innebär en tidig uppgång. Just nu målar jag naglarna oranga och hittar inte en endaste bra film på datorn. Puss och hej.

110711 liten del av shoppingen


3 par converse i färgerna röd, vit & "smutsgul"/guld.

2 par klackar & 1 par sandaler.

Body lotion med mangolukt från Body shop. Grönt & oranget nagellack från Forever. Ljust beiget nagellack från Urban. 2 sminkväskor från Sephora. Id-smink: startkit (3 sminkborstar, 2 puder, warmth all over, mineral veil & primer), startkit för ögon (eyeprimer, mascara, eyeliner, ögonskugga & ögonskuggsborste), matt puder, primer, 2 ögonskuggor + 2 till ögonskuggsborstar.

Ett par nya halsband och en hel bunt nya ringar, allt från Forever tror jag.

+ Massa nya kläder & ett par Reebok Easytone.
Imorgon åker vi hem. Vill. Vill inte. Sov gott. Puss


110711 sista dagen


Godmorgon! (I Sverige är det iof eftermiddag, men ändå.) Idag är det måndag och våran sista heldag här i NY. Måste erkänna att det är lite skönt faktiskt. Missförstå mig inte, jag är totalt kär i den här staden och skulle göra vad som helst för att plugga här ett år efter gymnasiet. Men vi har haft sådant tempo varje dag, gjort mängder med saker och inte haft en lugn stund. Dessutom är det ljud dygnet runt, bilar, människor osv. Med en sådan här resa som vi har gjort, är det perfekt att åka hem till Stockholm igen efter en vecka. Idag ska vi väl shoppa det allra sista och börja packa ihop våra väskor. Victors födelsedagsmiddag blev aldrig av så tills ikväll har vi ett bokat bord på en restaurang! Om lite mindre än två dygn är jag i Sverige igen! Puss


110708

Halva tiden har gått här i NY. Kommer knappt ihåg 4th of July -när vi kollade på alla fyrverkerier mm.- det känns som att vi har varit här hur länge som helst. Antagligen är det för att våra dagar har varit fullspeckade av saker. Gått, gått, kollat på mängder med sevärdheter, gått, gått och gått ännu mer. Har varit helt slut på kvällarna, somnat direkt och sedan upp tidigt på mornarna. Har shoppat mängder för bra pris, trots att vi inte börjat våra "shoppingdagar" än. 3 tröjor, 1 kavaj, 2 kjolar, 2 shorts, 1 byxdress, 1 klänning, 1 par sandaler, 2 par kilklacksskor, 2 halsband + 1 ring. Allt detta för lite under 2000 kr! Imorgon ska det bli dåligt väder, alltså ska vi ta en museum och shopping dag. Detta har varit ett riktigt osammanhängande inlägg, men jag bryr mig inte ett dugg. Nu ska vi ut och äta min lillebrors födelsedagsmiddag! Puss

110705 NY


Vi landade i NY på USA:s nationaldag, 4th of July. Pappa hämtade oss på flygplatsen och vi tog "pendeltåget" till våran lägenhet. Efter att ha lämnat av sig väskor och duschat börjde vi röra oss mot Hudson river. Köpte med oss frukt, dricka och satt där i ett par timmat i väntan på det stora fyrverkeriet. 40 000 raketer och 3 000 000 personer som tittade. Riktigt häftigt!!! Idag gick vi upp tidigt och tog oss till Empire state building. Efter det tog vi en riktigt lång promenad i Central park. Dagen avslutades med lite shopping på Abercrombie&Fitch och Forever21. Nu ska jag sova! Imorgon blir det antingen Statue of liberty eller Brooklyn! Hoppas alla mår bra! Puss


110703 snabbrunda


Ett par bilder från veckans konserter. Peace&Love har som vanligt varit helt otroligt roligt. Vänner och musik. Trotts att man är största drägget och mår piss i slutet av veckan så längtar jag redan till nästa års festival. Så var det förra året också, dagen efter vi kom hem började jag tjata som en galning. Nu har ännu ett år gått och man får helt enkelt vänta till nästa sommar. Artister har redan släppts, bla. min kära Lars Winnerbäck. Jag håller i alla fall just nu på att packa. Om ett par timmar bär det av mot New York! En snabbrunda hemma bara för att byta ut packningen och få ett par timmars sömn. Kommer få en kanonvecka verkligen! Internet finns i vår lägenhet (där pappa redan befinner sig, jag och Victor åker nämligen dit själva) så kanske blir det ett litet inlägg med ett par bilder om jag har några minuter över. Ha en bra vecka, Puss.


RSS 2.0