100227

Godmorgon! Är uppe skit tidigt, skulle gått upp halv elva egentligen. Nervös inför resan? Nej, men uppspelt! Jag får i alla fall mer tid på mig att packa, känner att det behövs. Typ hälften av vad jag ska ha med mig ligger utspritt på mitt golv. Tror jag måste börja ta tag i det kanske.. Men först en lååångt dusch.


100226 to win my love

I've been upset and I've been down.
I been throwing things around. Since youre no longer here beside me.



100226 but now i know

Hejhej! Bara den här kvällen kvar, sedan imorgon runt ett så åker vi! Packningen går sådär. Har börjat få ner sakerna i väskan, men känns som att jag glömt mer än hälften! Så känns det alltid, det är väl bara resnoja eller något. Har alla en bra fredag än så länge ?







Val Thorens! Fan vad jag längtar!


100226

Hejhej! Sitter i datasalen och ska ha bild om en halvtimme. Ska väl börja på fotoprojektet idag tror jag, rulit! Fick även veta att jag bara hade ett halvt poäng fel på mitt matteprov. Så ett MVG där. Plus att min svenska lärare hade skrivit på IUP, och jag fick MVG på nationella. Toppen ju! Later

100226 this one's for you

Dags för skola. Sista dagen. Sen loooooooov!
And today i'm wearing this


100225 baby are you down

Hejhej. Har precis ätit lite middag. Pappa hjälpte till att ta fram resväska, så det är väl bara att börja packa. Massa skidkläder och myskläder. Rätt skönt med en vecka då man inte måste bry sig alls vad man sätter på sig. Känner dock på mig att jag kommer skjuta upp det här med packningen till sista sekund, as usual! Ska i alla fall gå och ta ut katten från väskan, han gömde sig där direkt?


100225 you look down over me

Hej! Gick hem efter våran tekniklektion på morgonen. Kände mig riktigt seg och vill verkligen inte bli sjuk innan alperna! Sov i ca tre och en halv timme och nu känner jag mig mycket bättre i alla fall! Tror bara det beror på att det har varit så sjukt mycket nu den sista månaden. Allting, skola, innebandy, kompisar. Ja allt. Helt slutkörd i alla fall. Blir ingen träning för mig ikväll. Ville verkligen träna. Men som sagt, bättre att ta det lungt och kunna gå till skolan sista dagen imorgon.

Juste, min data kanske har virus?! Orkar inte med datorer!


100224 another day just passed

Godkväll. Har ni haft en bra dag? Inte jag, har varit jätte trött hela dagen. Inte trött så som om jag vill sova, eller det också ioförsej. Men sådär på-väg-att-bli-sjuk-trött, när man inte kan tänka klart osv. Och som ni förstår gick även provet dåligt pga detta! Fick i alla fall G, får ju vara glad för det! Men att sänka sig från MVG känns sådär kan jag ju säga. Under kvällen var jag iväg till Väsby och tog lagfoto. Ikväll ska jag lägga mig jätte jätte jätte tidigt verkligen, för att verkligen vila och inte bli sjuk! Vill ju inte missa vår underbara alpenresa!

Juste, mamma hade varit och shoppat idag. Hon kom hem med två skjortor till sig själv. Men hallå?! Självklart snor jag dom för att pröva direkt. Och ja, jag kommer sno åt mig dom fler gånger och använda som oversize till linne och tights kanske?

 




100223

even the bet fall down some time...


100223 im sick of this

Ja, nu spyr jag över allt detta pluggande snart. Om jag ens blir godkänd på provet imorgon så får jag G. Jag skojjar inte, jag har inte fått in någonting av texterna i huvudet. Inte så konstigt. Vi har haft det här arbetsområdet i kanske två veckor. Haft genomgång på ett texthäfte och nu helt plötsligt ska vi ha prov. Inga tydliga kriterier heller tycker jag. G-kriterierna ser ut ungefär "använda fakta på rätt sätt". Usch! Ska dricka upp min hemgjorda varmchoklad, hoppa in i duschen, läsa igenom geografin och sedan sova. Helt slutkörd. Natti




100223 ain't no montain high enough

Hejsan. Försov mig i morse. Råka ställa klockan på 7.55 istället för 6.55. Vaknade alltså en halvtimme innan vi börjar och fick springa upp ur sängen och slänga på mig de första kläderna jag såg. Inte okej. Fick i alla fall skjuts till skolan så jag hade en hel kvart på mig att packa gympakläder, sminka mig och borsta tänderna. Efter skolan satte jag, Yasmina och Liv oss på ica och åt mellis och pluggade lite. Ingenting fastnade i huvudet så jag får väl börja nu igen. Prov imorgon.

PUSS

100222 she's not longer yours

Hejsan. Har precis varit uppe på gymmet. Körde allt lite snabbt och säkert slarvigt. Gillar inte alls att gå upp på kvällen utan föredrar verkligen att gå direkt efter skolan. Då har man hela kvällen hemma sen. No provet idag gick inte alls bra tror jag. Orkar verkligen inte, i teknik och No har vi FEM olika saker igång. Ja, TVÅ ämnen FEM olika saker. Usch säger jag bara! Jag är så jävla skoltrött. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till! Jag orkar inte!!! Tyckte i alla fall vår lärares kommentar var bra precis innan vi började, "om ni börjar brinna så spring". Hah. Nu ska jag väl sätta igång med pluggandet, som jag skjutit upp på flera dagar nu.. Wish me luck.

100222 i told you to

Godmorgon. Lång och skön sovmorgon. Skulle gått upp vid sex och kollat på hockeyn. Men somnade om och vaknade istället då klockan ringde igen vid halv nio. Börjar tio över tio då lärarna rättar våra nationella under morgonen.
Vill bara säga några saker om matchen igår. 1. grym match trotts förlust med ett mål de sista 20 sekunderna. 2. Ackersföräldrar borde inte få gå och kolla på matcher!!!






100221 söndag

Godmorgon! Blev en rätt tidig morgon för min del. Måste hinna med massor av plugg idag. No labb prov imorgon, So prov onsdag och So blogguppgift. Ska sätta igång nu, för om jag pluggar ordentligt så kan jag hinna ut och fota lite. Senare ikväll väntar ju ännu en match. Later


100220 youre out of my life

Hej! Matchen vann vi med 1-7. Bara att ladda om för imorgon är det ny match mot ackers. Mikael, David, Maria och Kajsa är här nu. Vi har haft pizza kväll med hembakad pizza. Nu sitter vi bara och umgås. Lungt men ändå mysigt. Later


100220

Nu, iväg på match. Tagga!


100219

Måste faktiskt be om ursäkt för dålig uppdatering. Men är helt slut. Gick till skolan klockan åtta imorse och får veta att vår lektion är inställd, grejen är att ALLA vet det i klassen förutom jag, Ebba och Sara som var och fixade spikar till tekniken när vår lärare berättade det. Lite små elakt tycker jag! Efter det hade vi matte prov som gick bra tror jag. No lektionen spenderas med att sitta och lyssna på en gubbe från KTH som försöker övertala oss om att bli injengörer? Sista lektionen var bild där jag och Ebba började planera ett fotoprojekt vi ska ha. Ja, ni läste rätt!!! Vi skulle börja med ett nytt område om kroppen. Och det fanns lite olika inriktningar att välja mellan. Jag frågar bara lite spontant om vi inte någon gång kan få göra uppgift med fotografering och redigering. Vår lärare säger ja direkt och sätter oss med att planera! Vi ska typ fånga känslor och kroppsspråk. Något åt det hållet ska temat vara i alla fall. Jag längtar!
Eftermiddagen och kvällen har jag bara varit hemma. Känner att jag verkligen behövde en lugn kväll. Försökte komma igång med So uppgiften, men jag har verkligen fastnat. Blogguppgifterna om andra världskriget har pågått en vecka för länge för mitt huvud. Det står helt still och jag är urless på dom j*vla personerna vi låtsas vara!!
Kollade även på hockeyn nyss. Nu blire sängen. Har match imorn. Natti


100218 everywhere

Juste, köpte ju med mig lite saker hem förra fredagen om jag inte minns fel. Dålig bildkvalité, men är iaf:

Bustier - H&M 179 kr
oversize tröja - H&M 49 kr
Köpte även ett linne med urigning på sidorna för 199 kr. Men det har Cecilia hemma hos sig.




100218

Hej! Ingen uppdatering tidigare. Haft fullt upp. Var meningen att jag både skulle plugga matte och So idag. Men kom hem och däckade i sängen direkt. Så nu på kvällen har jag bara haft tid med matten. Prov imorgon. Har fotat lite ett tag nu, med pappas jobbs kamera, Canon 500D. LOVE! Känner mig handikappad utan fotoshop däremot...








Hemska bilder, men Converse är ett måste för mig i vår! Later


100218 in our small way

Godmorgon. Helt slut från matchen igår. Vi var precis två femmor samtidigt som Täby var många fler och dessutom hade med en elitseriekedja. Två perioder gick det bra i alla fall, vi ledde ett bra tag också! Men i tredje tappade vi. Bra kämpat i alla fall! Nu ska jag snart till bussen och i skolan väntar en lååångt tekniklektion.
Min webb fungerar ju inte efter att datorn krachade och pappa har inte varit hemma något den här veckan. Så han har inte kunnat kolla på det. Alltså kan jag inte ta några bilder, eftersom jag inte orkar hålla på och lägga över från systemkameran på mornarna. Men jag hittade faktiskt en bild från i somras med de kläderna jag har på mig idag. Later

Bara myskläder. Men kolla hur brun?!


100217

Hejsan! Försöker få in alla ord och verb till spanska läxförhöret imorgon. Det går inget bra. Kan inte koncentrera mig. Ska nämligen iväg på match om en timme och springer samtidigt runt och packar iordning och byter om. Kommer bli en sen kväll... Ska åka här hemifrån halv sex och vara tillbaka runt halv elva. Jag är verkligen helt slutkörd. Har absolut ingen tid där jag kan göra vad jag vill, har ingen tid att vila och sover jätte lite om nätterna. Såklart älskar jag innebandyn, men just nu är det väldigt mycket. Två träningar per vecka plus två matcher varje helg. Den här veckan har vi till och med tre matcher. Ovanpå det måste jag gymma och hinna med allt plugg. Vet inte hur länge jag kommer orka med den här stressen. Ska bli skönt med lov och åka till alperna!

Jag sa innan att jag gillade att det snöade. Det gör jag verkligen! Men gud vad man längtar när man ser bilder från sommaren! Bilden är från vårat landställe på Öland.


100217 onsdag

Godmorgon! Ska strax gå till bussen. Och det snöar ute, DET GILLAR VI! Jag är nog den enda personen i hela Sverig just nu som vill ha kvar snön...
Pappa fixade ju min dator, men när han installerade om den så försvann dels mitt photoshop, buhu! Sen har min webkamera slutat fungera helt efter det plus att man inte kan ändra volymen på ni vet dom knapparna på tangentbordet. Riktigt konstigt och irriterande tycker jag!
Iaf, ha en bra dag.

Riktigt gammal bild


100216 fet tisdag?

Hellu! Fick veta att det var fet tisdag eller vad det heter idag? Alltså ska man äta semlor.. Jag ska i alla fall iväg på träning om en timme. Roligt värre! Vet inte riktigt vad jag pratar om och har inget mer intressant att berätta för er. Så ja... Puss

100215

the smile is just the outside.


100215 skulle andas i de tomrum.

Hejsan! Är helt slut. Efter skolan drog jag till gymmet och körde gärnet. Haha! När jag kom hem fick jag vofflor till middag och nu sitter jag här. Har sjukt mycket i skolan nu de här två veckorna innan lovet. Ska sätta mig med SOn nu t.ex. och sen måste jag träna på mitt svenskatal jag ska ha imorgon. Later

100215 wake me up when september ends

Fynd från stan igår. svart baströja med ficka på bröstet
37 kr - monki


100214 be my valentine?

Hejsan. Alla hjärtansdag idag. Skit trist väder ute. Seg som in i h*lvete. Det ända som varit toppen är att jag spenderade hela dagen med mina underbara brudar! Hade gärna velat ha en gullig pöjk som köpt rosor och choklad till mig... Får nöja mig med en fin ros som pappa kom hem med! HAHA. Nu blire middag. Puss


100214 it's broken

Helly! Inte skrivit något pga att min dator pajjade för några dagar sen! Det gick inte att sätta på den och den sa att den inte hittade hårdisken. Och min första tanke var såklart, ALLA MINA BILDER! Hade inte tagit någon backup för att jag aldrig hunnit med det. Pappa sa först att det inte skulle gå att få tillbaka det som var på datan. Och där fanns bland annat mitt svenskatal som jag har på tisdag och hade jobbat med i tre veckor. Snacka om att jag var ledsen.. Grät typ haha! Men tänk er, bilder från över ett års tid!!! Men tillslut lyckades han fixa det i alla fall. Så jag har alla bilder, mitt svenskatal, ny hårdisk och allt sådant. Toppen!

100211 in a perfect world

I'm gonna run to you








100211

Hejsan! Nationella idag gick jätte bra tycker jag. Är nöjd med min text! Och såklart bara för att jag sitter här och känner mig så himla bra så kommer det säkert visa sig att det gick åt helvete. Skulle vara typiskt..
Vi slutade i alla fall vid lunch idag. Och ni ser ju vädret! Jag tog en promenad hem och har ätit lunch och kollat lite på tv. Nu blir det dags för plugg. Vilket liv man har... No prov imorgon i alla fall.

100211 now it's serious talk

Godmorgon! Har alla sovit gott? Jag har typ drömt mardrömmar hela morgonen. Eller inte mardrömmar, men ni vet sådana jätte konstiga drömmar som man vaknar av stup i kvarten. Jätte irriterande.
Om en halvtimme ska jag börja röra mig mot skolan. Tagga inför nationella nudå! Later

-Kofta från Zara i spanien


100210 it's a day tomorrow

Taggar inför nationella imorgon genom att köra sten sax påse... Shit va jag e grym på de!
Natti&puss på rumpan


100210

Tjenareee! Har precis gjort klart mitt svenska tal. Tror jag? Retorik är skit svårt, vet inte ens vad det är nu efter jag är färdig. Shit asså.. Dagen idag har gått hyffsat snabbt. Fick tillbaka ett gammalt nationelltprov som vi gjort på engelskan. Fick bara sex fel av typ femtio. Bra för att vara mig, haha... Sedan var jag på gymmet ett tag. Tog det lungt och körde mest ben och mage. Nu ska jag plugga No.

100210 onsdag

Nu ska jag till skolan. Ska gå, i det här vädret! Det snöar ju typ.. Latero


100209 how to save a life

Hellu! För alla som går i nian, gick nationellaprovet idag? Tror det gick bra för mig, men trasslade nog ihop några av frågorna... But thats life. Taggar för uppsattsen på torsdag. Haha. Om en timme ska jag börja gå till pendeln. Först ett möte och sedan träning. Nu måste jag börja försöka att förstå mig på kriterierna till Kemi provet. Later


100209 I'm here if you need me

Kofta - GT


100209 jag ska sakna dig imorgon

Godmorgon! Blogg.se var helt konstigt igår på kvällen, så gick inte att publicera något (som vanligt?) Somnade jätte tidigt efter att ha slängt ihop en text om höjdhopp idag till idrotten. Hade helt glömt att vi skulle göra det.
Nu sitter jag i alla fall här och mår illa. Försöker få i mig lite flingor. Jag har ju jätte svårt att äta frukost, men idag måste jag försöka få i mig lite mer. För om en och en halv timme sitter alla Sveriges nior och gör nationellaprov?! Usch. Svenskan är ju det absolut lättaste av alla prov, men jag är ändå rädd att faila helt, haha.
TAGGGGA till nu asså, hahha. Pussen


100208 bildbomb
























100208 bildbomb


























100208


100207 kemi

Hejsan. Vad händer? Själv har jag tvättat ur min inpackning precis, håret e silkeslent. Me like! Somnade på eftermiddagen direkt när jag la mig i sängen. Är helt slut och sjukt sliten verkligen efter alla matcher. Hela Februari kommer se ut såhär för min del. Kul med innebandy, men knappt någon fritid att vara med kompisar på... I alla fall. Jag skulle ha pluggat No, skrivit på mitt svenska tal och kollat upp telefonnummer för sommarjobb. Svenskan hinner jag inte alls med men mamma var snäll att hitta lite nummer. Ska sätta mig och ringa runt imorgon eller på tisdag. Nu måste jag tyvärr sätta mig med No boken, prov på fredag... Later


100207

Hellu! ligger i sängen och typ dör. Hade jätte tidig match idag. Det gick inte bra alls i den... Fast tycker faktiskt att resultatet var orättvist. Har fått några till härliga blåmärken, fem stora blåa bollar har jag på benen. Snyggt! Har dessutom sträckt ryggen o rumpan. Hah... Men det är bara o köra på.
Kvällen igår va också toppen. Men bilder kommer sen, för nu ska jag vila i en halvtimme eller något. Puss

100205 whip it

Hejsan! Har varit en lång dag idag. Hade två lektioner på morgonen och sen åkte vi iväg på innebandy DM. Vår lärare nämner typ att det är två skolor som har innebandyprofil. Och vet ni vad jag får se när vi kommer dit? De två "skollagen" är i princip Täbys och Åkersbergas riktiga 94lag. Kände igen alla eftersom vi kört i samma serie i ett antal år. Plus att jag många var med på min stadslagsutagning i höstas också. Men jag tycker att alla kämpade på jätte bra och det kunde faktiskt gått mycket värre! Grymt bra jobbat brudar! Efter det försökte jag ta mig hem med all packning jag hade, sjukt jobbigt! Var helt slut i benen också eftersom jag hade kört båda matcherna med kanske max 3-4 byten. Middag åt vi på resturangen Ciao Ciao. Nu sitter jag hemma och taggar inför match imorgon. Har trååååkigt.

100205 cause i don't think that they understand

Snart bussen till skolan med all packning. Släpar på sju innebandyklubbor plus målvaktskläder!!! Hur ska jag klara detta nudå? Hah. Det är i alla fall värt det! Later

Volangtröja - H&M
armband - från bästavän!


100204

Hemma från träningen för ett tag sen. Gick sådär, va sjukt trött... Nu ska jag sova tidigt och tagga. Innebandy DM i skolan imorgon. Feetttt najs! Natti


100204

Fastnar så HIMLA bra på bild idag jööö! Träning nudå!


100204 i still trying

Hejhej! Har slutat redan! Avundsjuka? Skulle tro de va. Vi har ju ledarskap på idrotten, och när vi är i vår skola så kan bara halva klassen vara med. Andra halvan ska egentligen sitta i datasalen och skriva någon uppgift, men det var fullbokat så vi fick gå hem och göra det istället eftersom även klasstiden var inställd.
Nu får jag väl försöka skriva klar SO uppgiften som jag började med igår. Sen blire träning!


100204 skola

Vet fett konstig bild, men är sjukt stressad.
linne
strumpbyxor
kofta - Silvian Heach?

Nu blire skola!


100203 perfect time of day

Bytt om till myskläder. Har helt gett upp historia arbetet.
Vi spelar ju piano eller gitarr på musiken, hade tänkt sätta mig och lära mig att spela gitarr? Stackars grannar nu säger jag bara... Later




100203 ANDRA VÄRLDSKRIGET

Okej, nu behöver jag hjälp!!! Har suttit och letat enda sedan förra inlägget efter fakta om andra världskriget. Allt som finns på internet är om hur kriget började, vilka som anföll vilka, hur det slutade och följderna i dagens samhälle. Det jag behöver till min blogguppgift är HUR MÄNNISKORNA LEVDE UNDER KRIGET I TYSKLAND! Och det finns det absolut ingenting om! HJÄLP mig, har ni någon länk till en bra hemsida så skicka mer än gärna den till mig!!!

100203 you and I

Hejhej! Kom hem för ett tag sen. Var med pappa på Atleticas öppet hus. Det var väl tidigare i år och även för något år sen jag var väldigt inriktad att gå på ett gymnasium med innebandyprofil som jag kollade på Atletica. Måste ju kolla runt på skolor nu in i det sista, så även nu när jag är rätt medveten om att jag inte kommer kunna gå med innebandy så tänkte jag att jag kunde kolla förbi. Men som sagt, det var inget för mig. Känns som att skolor med sportprofil är väldigt mycket för sporttöntar som är skoltrötta. Okej, jag är både innebandytönt och skoltrött, men inte riktigt på den nivån. När vi kom hem satt jag ett tag med mami&papi och pratade om gymnasium.
Vad har jag gjort mer idag då. Skolan såklart bara. Vi kollade på en hemsk film på SOn! Det var från andra världskriget och var RIKTIGT filmat från koncentrationslägrena. Såklart efter själva krigets slut. De visade Skelett som dumpades i massgravar tex. Riktiga människor som var så otroligt smala! Alltså jag överdriver verkligen inte. Ni vet ett sådant skelett man brukar ha typ i No labben, som bara hänger och dinglar typ?! SÅ äckligt magra va dom!!! Jag mådde illa! Nu ska jag i alla fall ta upp den tråden med andra världskriget och skriva vårat näst sista inlägg till våran blogg. Later



Spanska prov imorgon
So blogguppgift
Är i alla fall klar med min låttext!


100201

Hejsan. Ska iväg på träning strax! Rulit värre. Tror jag har koll på spanskaprovet som vi har på Torsdag. Men eftersom kriterierna är så himla lätta kanske man känner sig alldeles för säker fast det blir ett jätte svårt prov? Tror ioförsej inte det, eftersom vår lärare alltid gör proven jätte lätta. Vår bloggupgift på Son har jag däremot inte hunnit börja med. Får bli imorgon.
Dagen idag har väl varit rätt okej. Slapp ju Non på eftermiddagen för att tjejerna som ska vara med på skol DM på fredag skulle träna innebandy ihop. Me like! Later

100201 he's just not the same

Vilket liv jag har, tar kort på mina djur och nu lägger jag upp dom på bloggen. Har pluggat hela kvällen nu. Börjar nästan få ordning på min låttext. Nu ska jag fortsätta mitt übermega roliga liv. Wihooo... Later








100201

Hejhej. Kör igenom min dag lite snabbt. Skola, slutade vid halv två eftersom de två sista lektionerna var inställda. Hem för att plugga, men fastnade med att leka med djuren istället. Lite bilder kommer sen. Råkade dessutom somna på köksgolvet... HAH... La mig i sängen för att läsa igenom alla sidor i SO boken, men somnade då också. När jag vaknade satt jag mig med musiktexten. Ska vara klar på onsdag och har gjort en vers. Goodie! Nu äter jag lite lax till mat och sen blir det plugg igen. Kulkul.


RSS 2.0